Waarom ben ik hier?

Hoe vaak heb jij je dit al niet afgevraagd? Twijfels over of je wel het leven leidt waarvoor je hier bent en onzekerheid over welke volgende stappen je kunt zetten? Het gevoel hebben dat er “meer” uit het leven te halen is dan je nu doet?

Als je weet waarom je de dingen doet die je doet, vind je een antwoord op elke vraag

Je hebt bijvoorbeeld een vraag op gebied van je werk. Je bent in een baan gerold, doet dit werk al een aantal jaar, bent een keer geswitcht van rol en nu sta je op het punt:

Wil ik dit eigenlijk wel? Word ik hier echt gelukkig van?

 

Of: je werkt als coach en je hebt je eigen coachingpraktijk die prima loopt. Maar er bekruipt je het gevoel:

Is dit wel echt wat ik moet doen? En wat is mijn volgende stap?

Maar hoe kom je hier nu achter ZONDER:

  • Te lang blijven hangen in wat je doet tot het je het echt niet meer volhoudt
  • Er lichamelijke klachten van te krijgen
  • Het gevoel te hebben dat je alles zelf uit moet zoeken
  • Het gevoel te hebben dat je alles moet opgeven
  • Te blijven zoeken zonder richting of een idee welke kant je op wil

Hoeveel coachings- of trainingsessies heb jij al gehad om de richting van je levenspad te ontdekken?

Hoe lang ben jij al bezig en heb je het gevoel dat je maar niet tot de kern komt? Coaching, trainingen, persoonlijkheidstesten, assessments, healing. Wat heb jij allemaal al gedaan? En heb je nog steeds niet het gevoel dat je de juiste antwoorden hebt gekregen en je doel bereikt hebt?

Wat als jij zou weten wat jouw puurste potentieel is? Dus dat wat er in jou zit zonder tussenkomst van allerlei stemmetjes in je hoofd die zeggen: “Maar kan ik dat wel?”, “Wat zouden anderen daarvan vinden?”, etc. etc.

Wat als jij jouw puurste potentieel echt bewust gaat inzetten? Eindelijk die echte verandering in jezelf laten plaatsvinden die je het gevoel van geluk en vervulling geven waar je naar verlangt?

Mensen die hun puurste potentieel kennen weten:

  • Waarom ze hier zijn
  • Precies waar ze goed in zijn
  • Hebben inzicht in hun patronen, waar deze patronen vandaan komen en hoe ze te doorbreken
  • Hoe ze om kunnen gaan met elke situatie in hun privé/zakelijke leven
  • Dat ze vanzelf meer bereiken omdat ze precies weten hoe ze dat kunnen doen

Maar hoe merk ik dat nu en hoe weet ik dat het klopt?

Ieder mens wordt geboren met een persoonlijkheid. De persoonlijkheid is oa. opgebouwd uit de identiteit, je meest innerlijke zelf (wat je niet zo snel aan anderen laat zien) en de manier waarop je overkomt op anderen. Daarnaast heb je al voor je geboorte patronen meekregen die zich herhalen in je leven totdat jij er bewust van wordt en ze doorbreekt. De combinatie van dit alles is uniek voor ieder mens. Dit maakt dat jij jij bent.

Zo vaak in conventionele astrologie zie ik dat de duiding van de horoscoop een beschrijving van de persoonlijkheid is – alsof jij NU dezelfde bent als 15 jaar geleden of over 5 jaar. Je geboortehoroscoop, jouw unieke blauwdruk, is geen beschrijving van je persoonlijkheid althans niet alleen maar. Je geboortehoroscoop is de beschrijving van jouw weg, jouw reis in dit leven. Een schatkaart met aanwijzingen hoe jij die reis zo optimaal mogelijk kunt maken. 

Mijn aanpak is een combinatie van psychologie, astrologie en coachingstechnieken.

MBTI, Big Five,DISC, Spiral Dynamics, etc.

Maar ook de persoonlijkheidstesten die worden gebruikt in de klinische psychologie: deze instrumenten zijn gemaakt om mensen inzicht te geven maar is altijd een indeling in persoonlijkheidstypes en voorkeuren.

In mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als coach, trainer en psycholoog heb ik vele van deze instrumenten voorbij zien komen en elke keer gemerkt dat ze heel helpend en tegelijkertijd ook beperkt zijn.


En dat is het bijzondere van astrologie: er is geen indeling in type want 
elk Astrologisch Profiel is uniek!

 

Inzicht in jouw Astrologisch Profiel is inzicht in jouw Puurste Potentieel

 

En dat is dan nog maar de eerste stap! Want vervolgens is het belangrijk om de vertaling te maken naar hoe jij de inzichten in je dagelijkse praktijk kan toepassen. En ook: hoe jij verder kunt groeien naar een meer vervuld leven! Actief aan slag met als doel:

 

 

ECHT iets veranderen en doen waarvoor je hier bent!

Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen. Wendy Gehoel

Internal trainer / Coach on soft skills , ASML

Patty heeft me wakker geschud en laten zien uit welke paden ik kan kiezen. Ellen Smits

Onderwijs Innovator, Stichting Doejemee

Het is een soort kompas voor me geworden Ted Maros

Trainer / Coach, Ted Maros Begeleiding In Business

Life changing. Omdat het me gemotiveerd heeft om dat wat ik te doen heb gewoon te gaan doen. Saskia van der Storm

Coach, Storm-Kracht

Over Patty

Ik weet dat ik doe waarvoor ik hier ben omdat er geen verschil meer is tussen wie ik ben en wat ik doe. En dat is wel eens anders geweest! Vele jaren ben ik netjes in mijn rol als oa. coach en trainer in het bedrijfsleven gestapt maar voelde ik het verlangen om meer “mezelf” te zijn en te weten: waarom ben ik hier? Toen ik in 2004 gefascineerd raakte door de astrologie voelde ik dat dit mijn pad was. Nadat ik zelf een analyse had ondergaan ben ik astrologie gaan studeren en begonnen met coachen op basis van astrologie. Aangevuld met opleidingen in Psychologie, Transactionele Analyse, NLP en Theta Coaching werk ik ik mijn praktijk met mensen die willen weten waarom ze hier zijn en hoe ze kunnen groeien. Geen stempels maar groeimogelijkheden en vertrouwen.

Aan de slag met jouw Astrologisch Profiel

Het fundament van mijn aanpak is de analyse van jouw unieke Astrologisch Profiel. Het Astrologisch Profiel maakt heel helder: waar word jij gelukkig van en hoe kun je je talenten optimaal benutten?
Ik gebruik je geboortedatum, plaats en tijd om een uitgebreide analyse te maken van jouw Astrologisch Profiel.

In een intensieve 1-op-1 sessie deel ik al deze inzichten met jou. Klanten zeggen over deze sessie steeds hoe ongelofelijk ze het vinden hoeveel inzicht ze krijgen en hoe scherp het voor ze wordt in deze sessie.  En omdat ik weet hoe groot de impact is en hoeveel inzichten ik geef neem ik de sessie voor je op en stuur ik je audiofile na de sessie op.

Als je dan al deze inzichten hebt gekregen is dit het moment waar het vaak stopt als je denkt aan astrologie. Terwijl je hier eigenlijk alleen nog maar geroken hebt aan alle mogelijkheden die het Astrologisch Profiel biedt. En daarom is het zo belangrijk dat jij ook echt aan de slag gaat met jouw Astrologisch Profiel. En daarom heb ik iets gaafs voor je! (zie hieronder)

BONUS bij jouw Astrologisch Profiel

Online training

Inzicht in jouw Astrologisch Profiel en dus jouw potentieel is een geweldig fundament voor ontwikkeling. Ik merk altijd hoezeer klanten een enorme boost meekrijgen. En hoe zorg je er nu voor dat jij jouw potentieel zoveel en zo goed mogelijk inzet en ook echte veranderingen in je leven aanbrengt? Daarvoor heb ik deze gave bonus voor je:  een online training waarin je na alle inzichten in jouw Astrologisch Profiel actief aan de slag gaat om deze inzichten ten volle in te zetten!

9 video’s waarin ik duidelijk uitleg hoe je aan de slag gaat met jouw Astrologisch Profiel
7 werkbladen met prikkelende en ontwikkelingsgerichte vragen die je helpen de inzichten te verankeren en acties te formuleren
Een trainingsprogramma wat je 6 maanden lang ondersteunt om de verandering die je wenst blijvend te realiseren

Hoe ga jij aan de slag met jouw Astrologisch Profiel?

Astrologisch Profiel

 

+ BONUS: Online training!

 

Analyse van jouw Astrologisch Profiel met als bonus een online leeromgeving waarin jij zelf actief aan de slag gaat met jouw potentieel en ik je zes maanden lang blijf uitdagen om ECHTE veranderingen aan te brengen.

In dit traject is GEEN extra coaching opgenomen.

 

• Astrologisch Profielsessie (1-op-1 sessie)
• Audiofile van de sessie
• Bonus: Online leeromgeving

€495

incl. btw

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Astrologisch Profiel & Coaching

+ BONUS: Online training!

+ Intensieve begeleiding met als uitgangspunt jouw Astrologisch Profiel

Analyse van jouw Astrologisch Profiel met aanvullend 3 intensieve coachingssessies waarin ik samen met jou op diep niveau werk met het potentieel en de valkuilen van jouw Astrologisch Profiel. Met als bonus  een online leeromgeving waarin jij zelf actief aan de slag gaat met jouw potentieel en ik je zes maanden na onze sessies blijf uitdagen om bewust bezig te blijven met jouw potentieel.

In dit traject is WEL extra coaching opgenomen.

• Astrologisch Profielsessie (1-op-1 sessie)
• Audiofile van de sessie
• 3 intensieve coachingsessies
• Bonus: Online leeromgeving 

€1295
incl. btw

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Bel me voor meer informatie
06-39777712
of mail: patty@pattypost.nl

* als je werkgever niet betaalt of je hebt geen eigen onderneming kun je als particulier deze kosten aftrekken als scholingskosten op je aangifte inkomstenbelasting

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan een van bovenstaande pakketten. Patty Post is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inaccuraat aangeleverde geboortegegevens.

Een voorbeeld:
Het potentieel van Chantal – van onzeker naar durfal

“Mijn veranderproces kan ik als beste omschrijven als van onzeker naar durfal. Waarin ik in het verleden vaak onzeker werd van mezelf en alles wat er gebeurde heeft Patty me door haar expertise laten zien dat ik juist een durfal ben.”

“In mijn werk kwam ik de laatste jaren steeds dezelfde soort personen tegen waarvan ik merkte dat zij bij mij een gevoelige snaar raakten. Zij deden dat niet bewust, maar mijn reactie was dat ik hen ging ontwijken, mezelf niet meer prettig voelde in hun bijzijn. Mijn reactie zorgde ervoor dat ik me gespannen, machteloos en boos voelde. Niet werd gehoord of gezien. Ik heb me vaak afgevraagd waardoor dit kwam. Zocht ik ze op, nee en waarom gebeurde dit bij mij en waarom had ik zo’n heftige reactie? Ik probeerde van alles, maar de echte verklaring vond ik nooit.”

“Tijdens het werken met Patty liet ze me zien wat de oorsprong is van mijn patronen. Daardoor kon in het onderscheid maken tussen hoe mijn patronen me helpen en hoe ze me belemmeren. Samen met mij kon zij me laten inzien hoe ik mijn patronen helpend kan maken en belemmerende patronen juist kon loslaten. Wat zo fijn is aan Patty is dat ze de verdieping geeft maar ook door haar ervaring als trainer in bedrijfsleven dingen heel concreet maakt zodat ik daar ook naar ga handelen. Met haar hulp heb ik hele concrete acties zelf kunnen uitwerken en doordat we vier maanden samen hebben gewerkt kon ik mijn nieuwe manier van handelen doorzetten en bestendigen. Ik heb mijn richting voor wat ik doe in de wereld helder gekregen en heb zonder de twijfel die ik voorheen voelde ook echt stappen gezet die tot een nieuwe stap hebben geleid. Het geeft me zo’n heerlijk en gerust gevoel dat ik mezelf niet continu meer afvraag of ik het wel goed doe. Ik merk dat het lijkt alsof dingen nu ineens veel makkelijker gaan, ik makkelijker met lastige situaties of tegenslagen om kan gaan, juist omdat ik mijn doel weet.”

“Waar ik me voorheen voortdurend afvroeg of ik het wel goed deed voor iedereen zet ik nu veel makkelijker stappen zonder steeds die twijfel te voelen’

Dit zeggen eerdere klanten:

Xandra van Hooff – directeur/eigenaar GaveMensen

“Het Astrologisch Profiel en de coaching van Patty hebben ervoor gezorgd dat ik blijvende veranderingen heb aangebracht “

Wat een waardevol traject! Ik werk zelf als coach en een ander helpen met zijn of haar ontwikkeling, verborgen blokkades opheffen en de ander in hun kracht zetten lukt me prima. Maar voor en bij mezelf is het een ander verhaal! Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. De inzichten die ik heb gekregen over mijn (diepste) drijfveren, kwaliteiten en talenten die ik heb meegekregen in het huidige leven (vanuit verschillende hoeken bekeken) en de patronen die ik heb meegenomen van voor mijn geboorte, geven concrete aanknopingspunten voor acties om het leven te leiden waarvoor ik geboren ben. Hoe gaaf is dat?! Na het in kaart brengen van mijn grootste pijnpunt(en) heeft Patty me een heel duidelijk beeld gegeven van zowel het waarom alsook mijn doelen in het leven. Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen, prive alsook in mijn werk. Meer begrip en meer focus voor het te lopen pad. Mede dankzij de inzichten heb ik meer zelf acceptatie gekregen en ben ik meer in m’n kracht gaan staan! Daarbij was de verdieping van de leeromgeving met bijbehorende sessies heel waardevol: het opnieuw beluisteren van de audiofile helpt me om er bewust mee bezig te blijven en om concreet de leringen en acties te formuleren. Snappen en voelen, acties eraan vast knopen en er dan gericht mee aan de slag. Mijn grootste take-away uit het traject is dat ik vooral helemaal mezelf moet zijn met alle elementen die daarbij horen om zo uit het leven te halen wat ik het liefst ervaar. En dat heb ik ook aan de wereld te geven! Het traject heeft me een enorme boost gegeven en gezorgd dat ik blijvende veranderingen in mijn leven heb aangebracht. Wendy Gehoel

Internal trainer / Coach on soft skills ASML

“Hier kan ik mijn hele leven op door”

Het was ‘kwam, zag en overwon’ toen ik Patty ongeveer 1,5 jaar geleden ontmoette op een netwerkbijeenkomst. Met 1 zin die mij, met betrekking tot mijn sterrenbeeld, typeerde en die intens op mij resoneerde. (En dit was geen standaard zin die je overal kan vinden over mijn sterrenbeeld! ;-)) Hier wilde ik zeker meer van weten en niet veel later kreeg ik mijn astrologisch profiel in beeld gebracht door Patty. Ik heb nog nooit zoveel herkenning en verbazing ervaren, hoe duaal dat ook klinkt. Herkenning, omdat ik voelde dat het zo klopte en waar ik mij eerder niet bewust van was. Verbazing, omdat het ‘gewoon’ in de sterren staat geschreven. Wat is mijn doel in dit leven, wat is de zwaartekracht van mijn pijn punten, wat kan ik inzetten om daar aan voorbij te gaan, dat ik kan kiezen voor de groei en ‘mijn bestemmingsdoel’ ten behoeve van mijn geluk. Ook als moeder voor mijn 2 kinderen, mijn bedrijf, mijn relatie met anderen en meer. Daarbij heb ik ervaren dat Patty zich echt met mij als persoon verbonden voelde door mijn astrologisch profiel te duiden, waardoor ze precies die woorden gebruikte die voor mij werkten, situaties kon plaatsen in een ander perspectief waar ik mij eerder alleen liet verzwaren door mijn pijn punten, mooie beeldende ondersteunende verhalen eraan kon toevoegen die intens helder maakte wat bedoeld werd. Ik heb mij zo gezien gevoeld door Patty via mijn astrologisch profiel. Dus toen zij vertelde over haar plannen voor Magic in Business hoefde ik niet na te denken en daar heb ik geen spijt van. Een langer traject met nog meer verbinding, nog meer duiding, nog meer verdieping, op een hele fijne uitnodigende intense manier. Door de verbinding met Patty en alles wat zij met haar gave heeft gegeven, kan ik mij nu maximaal met mijzelf verbinden. Ik ben heel dankbaar dat Patty op mijn pad is gekomen. Ik voel mij zo gesterkt door het werken met haar, hier kan ik mijn hele leven op terugvallen.

Saskia van der Storm

Coach Storm-Kracht

“Ik ervaar nu echt steun en alle vertrouwen in mijn (ondernemers)pad”

Oh, wat hou ik ervan om mezelf steeds beter te leren kennen en te ontwikkelen als coach. In alle opleidingen en trainingen heb ik inmiddels heel wat hoeken en gaten van mijn persoonlijkheid bezocht en Patty heeft het voor elkaar gekregen om daar een geheel nieuwe dimensie aan toe te voegen, vanuit de astrologie. Dat wat er in de sterren geschreven staat heeft me verbaasd, verrast en ook in veel vraagstukken bevestigd. Patty heeft een professionele, positieve, nuchtere en directe no-nonsens aanpak en een heerlijk gevoel voor humor. Ik heb haar unieke werkwijze als trainer/coach nog beter leren kennen in het mentorprogramma ‘Magic in Business’ waarin ik mijn persoonlijk astrologisch profiel en mijn cosmic job description heb kunnen verwerken in mijn businessplan. Ongelofelijk welke bruikbare informatie voorhanden is als je kennis hebt van de dynamieken in ons heelal. Patty heeft me met haar enorme astrologische kennis en het omzetten in begrijpelijke taal en concrete handvatten, zo goed geholpen, dat ik nu echt steun ervaar en alle vertrouwen heb in het (ondernemers)pad dat ik nu gekozen heb! Gun jezelf onder kundige begeleiding van Patty een kijkje in de deze verrassende wereld en gebruik deze informatie als ondersteuning van jouw persoonlijk proces. Ik kan je garanderen dat je op een bijzondere wijze helderheid krijgt in jouw vraagstukken, want Patty reikt je altijd praktische mogelijkheden aan die je écht verder helpen. Zo ontvang je bijvoorbeeld de audiofiles van de coachsessies, waardoor je de mogelijkheid hebt om de informatie te beluisteren zo vaak je maar wilt en je stappen te evalueren, op jezelf te reflecteren en plannen bij te sturen. Ik hoor steeds weer nieuwe dingen als ik de opnames beluister. Patty, zó fijn dat onze wegen zich hebben gekruist. Ik ben je eeuwig dankbaar voor jouw bijdrage aan deze, en aan mijn, wereld! Ingrid Bijlmakers

Gretig Coaching

“Ik heb mijn droombaan gevonden!”

Ik heb het werken met Patty als erg bijzonder en fijn ervaren. De beschrijving van mijn Astrologisch profiel was erg herkenbaar voor mij maar heeft ook nieuwe inzichten gegeven. Het ging zo gedetailleerd en uitgebreid in op mijn persoonlijkheid en de omgeving die het beste bij mij past, hoe mijn karakter in basis is, waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en wat ik uitstraal naar anderen. Wat me het meest is bijgebleven is dat ik erachter ben gekomen waar ik heel concreet energie van krijg in een baan en welke kant ik op wil. De puzzelstukjes vielen eindelijk op zijn plek! Hierdoor heb ik meer rust gekregen en kan ik me focussen op de dingen die ik echt leuk vind. Enya van den Biggelaar

HR Manager, WEB

“Meer focus in mijn bedrijf en leven”

Een feest van herkenning. Een thuiskomen waar ik zolang naar verlangd heb. Het was zo fijn om de bevestiging te krijgen dat waarvoor ik hier ben, ik ook daadwerkelijk aan het doen ben. Het heeft mij meer rust geven voor de toekomst. Ik sta bewuster in het leven en je hebt mij geholpen meer focus aan te brengen in mijn bedrijf en leven. Meer te luisteren naar mijn gevoel, mijn wensen, mijn dromen. Ik vond alle elementen geweldig, maar het stuk over de patronen is het me het meeste bijgebleven en de quote die je me hebt gegeven: When the going get’s weird, the weird turns pro. Dit is nu mijn mantra geworden en ik leer beetje bij beetje mijn inner-weirdo te omarmen. Dit is een echte must do voor iedereen. Waarom? Het is een cadeau aan jezelf. Je leert jezelf op een andere manier kennen, je krachten en uniekheid te omarmen. Een feest en herkenning, die iedereen verdient. Ik wil je gewoon even zeggen hoe dankbaar ik ben met alles wat jij voor mij hebt gedaan. Door jouw magische werk, ben ik zoveel dichter bij mezelf gekomen en leer ik dingen die ik nog niet ken. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf en de persoon die ik ben. Laat mijn weirdo energy meer tot bloei komen, sta open voor de liefde (hoe complex het ook is, maar dit is nu zoveel duidelijker door het profiel wat jij gemaakt hebt ). Ik luister naar mijn gevoel en kan gewoon zijn. Wendy van Hardeveld

Fotograaf/Onderneemster, BeYOUtiful Photography

“Heldere focus en hoe ik hiermee aan de slag kan”

Na het werken met Patty, kan ik niet anders dan datgene wat ik diep van binnen al voelde met nog meer vastberadenheid en vertrouwen vorm te geven in mijn leven. Het was alsof ik met m’n oude, wijze “ik” aan het praten was. Ik voelde me tot in de essentie gezien en begrepen. Patty bracht veel bekende inzichten samen en plaatste ze in een krachtig helder perspectief, waardoor ik nog meer diepgang kon vinden. Zowel mijn kwaliteiten als uitdagingen kwamen aan bod, als ook een heldere focus van hoe ik hiermee aan de slag kan. Al met al heel bijzonder en waardevol. Ik kijk nu nog meer uit naar wat er allemaal nog op mn pad mag komen! Een echte aanrader. Ine von Donschutz-Verbiest

Acupuncturist / Coach, www.pinklotus.nl

“Wakker schudden en zien uit welke paden ik kan kiezen”

Van jongs af aan al had ik al een fascinatie voor de zon, de maan en de sterren en voelde ik dat ze meer waren dan alleen maar wat stippen of hemellichamen in de lucht. Toen ik een bijzonder feestje mocht geven waar Patty een lezing verzorgde triggerde ze mij met haar verschijning en de manier waarop ze over de sterren sprak. Uit nieuwsgierigheid en omdat het me wel leuk leek besloot ik om een afspraak met haar te maken om te horen hoe mijn horoscoop in elkaar stak en wat er voor mij in de sterren geschreven stond. Wat een bijzondere ervaring en wat een verhelderend gesprek werd het. Patty liet niet 1 kwartje vallen maar het leek wel een fruitautomaat waar achter elkaar kwartjes uit rinkelde. Bij de uitleg van mijn horoscoop gebruikte ze precies die woorden die mij het ene, na het andere inzicht gaven. Door de praktische uitleg kon ik mijn inzichten ook vrijwel meteen in mijn dagelijkse leven toepassen. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken wat voor een impact het zou hebben. Dus toen er afgelopen zomer op facebook een oproep verscheen om deel te nemen aan een Magic in Business programma mede georganiseerd door Patty, reageerde ik vanuit mijn gevoel en zonder precies gelezen te hebben wat het precies was inhield, met ; Ja ik wil meedoen. En ondanks dat ik nog in het proces van het programma zit, kan ik niet anders zeggen dan dat het Magisch was/is. Dankjewel lieve Patty dat jij op dit moment in mijn leven met me meeloopt, me wakker schud en me laat zien uit welke paden ik kan kiezen. Ellen Smits

Onderwijs Innovator, Stichting Doejemee

“Vastgeroeste ideeën over mezelf loslaten en meer in mijn kracht komen”

Tijdens het werken met Patty vielen veel dingen op zijn plek, ik had meerdere ‘aha’ momenten en gebeurtenissen uit mijn leven tot nu toe kon ik beter plaatsen in het grotere geheel. Wat voor mij het meest waardevolle was; ten eerste de ‘terugblik’ naar het verre verleden waarmee veel van mijn huidige onzekerheden verklaard konden worden wat mij ook helpt om vastgeroeste ideeën over mezelf los te kunnen laten en meer in mijn kracht te komen. Ten tweede de richting die ik mee kreeg voor de rest van mijn leven. De manier waarop Patty werkt is naast warm en hartelijk vooral ook heel zorgzaam en respectvol. Ik zou echt iedereen wel naar Patty willen sturen! Maaike Thijssen

Vitality Manager

Hoe ga jij aan de slag met jouw Astrologisch Profiel?

Astrologisch Profiel

 

+ BONUS: Online training Puur Potentieel Praktisch!

€495
incl. btw.

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Astrologisch Profiel & Coaching

+ BONUS: Online training Puur Potentieel Praktisch!

+ Intensieve begeleiding met als uitgangspunt jouw Astrologisch Profiel

 

€1295
incl. btw.

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12
patty@pattypost.nl
Stargazer Next Level Development
KvK 70488622
BTW NL858340240B01

Stuur me een email: