Selecteer een pagina

Step Into Your Light 

Bekijk de inspirerende gesprekken met vijf van mijn hele bijzondere klanten. Deze mensen brengen ieder op hun eigen manier licht in de wereld en zij vertellen hun verhaal: hoe ze dit voor zichzelf doen en hoe ze anderen hierbij helpen.

Marloes Halmans

Business Coach | Eigenaar The Happy at Work Agency

www.marloeshalmans.com

Marloes is business coach en helpt ondernemers hun bedrijf te laten groeien door strategischer te ondernemen met behulp van intuitie en integere, authentieke marketing. Daarnaast is ze eigenaar van het loopbaancoachingburo The Happy At Work Agency waarvoor een team van coaches mensen helpt om meer focus, regie en plezier in werk te brengen.

Karin Leijten

Directeur Sonnevelt Opleidingen | Karin Leijten Consultancy

www.sonneveltopleidingen.nl

Karin is directeur van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Waarin zij dagdagelijks werkt aan het grote doel om een bijdrage te leveren aan de missie om iedereen in Nederland bewust te maken van een gezonde leefstijl. Naast Sonnevelt heeft Karin haar eigen Consultancy bedrijf waarin ze familie bedrijven en samengestelde gezinnen begeleid met complexe vraagstukken.

Leon van der Zanden

Artiest | Coach | Presentator

www.leonvanderzanden.nl

Leon treedt sinds 1998 hij op als cabaretier en stand-up comedian. Hij maakte en speelde 9 solovoorstellingen. Tevens heeft Leon zich ontwikkeld als columnist, geeft comedy- en presentatieworkshops, leidde 4 jaar de Comedy Academy in Eindhoven en ontwikkelde zijn eigen talkshow ‘Het Blauwe Uur’. Binnenkort stopt Leon als caberetier en zal er een nieuw pad voor hem gaan ontvouwen.

Cora Verkuilen

Eigenaar Yogatrainer | Pionier in persoonlijke groei & ademtraining

www.yogatrainer.nl

Cora richtte in 2007 het inmiddels toonaangevende ‘relaxbedrijf’ Yogatrainer op. Cora & haar team gebruiken Yoga & Ademtraining als tools om lichaam en geest te leren meesteren. In ruim 20 jaar volgde en verzorgde zij wereldwijd workshops, trainingen en reizen. Zij trainde zich als Trainer in diverse vormen van yoga en volgde de opleiding BreathCoaching & Transformational Breathing bij WorldBreathmaster Dan Brule. Ook trainde zij met Wim Hof, de Iceman, en leerde van hem de Wim Hof Ademmethode. 

Cari Elias

Theta Healer & Teacher

www.carielias.com

Cari heeft in 2007 haar baan in het basisonderwijs opgezegd om zich volledig te richten op het geven van behandelingen en opleidingen vanuit de ThetaHealings techniek van Vianna Stibal. Cari helpt mensen bewust te worden van hun beperkende geloofsovertuigingen en de mogelijkheid om daarin verandering aan te brengen op celniveau waardoor de geschiedenis herschreven wordt en de weg voorwaarts weer openligt vanuit evenwicht, balans en harmonie!