ONDERNEMEN MET VOORKENNIS

Divine timing en focus voor groei en succes in je bedrijf

Ondernemen vanuit afstemming op jouw unieke bijdrage als ondernemer en precies de juiste timing

Mijn naam is Patty Post en als astrologisch coach help ik ondernemers om hun unieke bijdrage in de wereld te zetten 

Als ondernemer heb je misschien al veel geïnvesteerd in zowel je bedrijf als in je persoonlijke ontwikkeling. Je wilt graag moeiteloos ondernemen maar je hebt toch steeds het gevoel dat je hard moet werken om alle ballen in de lucht te houden.

Is jouw bedrijf ECHT afgestemd op wie jij werkelijk bent en wat jij de wereld te bieden hebt?

Ondernemen is niet altijd makkelijk. Daarom noem ik ondernemen een ontwikkelingsweg. Want zeg nou zelf, ben jij ook niet zo’n beetje alles van jezelf tegengekomen in het ondernemen? En dan heb ik het niet alleen over je talenten maar vooral ook over de hobbels en je weerstand.

Hoe het zou zijn om te ondernemen met voorkennis?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je kan ondernemen met voorkennis? Meebewegen met precies dat wat jij te doen hebt in deze wereld en afgestemd op de voor jou geactiveerde ontwikkelingsthema’s. Maar ook: jouw aanbod op het juiste moment onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep waardoor je impact groter is.

.

Ik help ondernemers om hun bedrijf EN zich te blijven ontwikkelen in de richting van hun puurste potentieel.

MBTI, Insights,DISC, Spiral Dynamics, etc.

Maar ook de persoonlijkheidstesten die worden gebruikt in de klinische psychologie: deze instrumenten zijn gemaakt om mensen inzicht te geven maar is altijd een indeling in persoonlijkheidstypes en voorkeuren.

In mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als coach, trainer en psycholoog heb ik vele van deze instrumenten voorbij zien komen en elke keer gemerkt dat ze heel helpend en tegelijkertijd ook beperkt zijn.

En dat is het bijzondere van astrologie: er is geen indeling in type want elk Astrologisch Profiel is uniek!

Iedereen heeft een uniek Astrologisch Profiel en in dit profiel wordt jouw unieke weg zichtbaar. Het laat je niet alleen zien hoe je voorbij je patronen en in de richting van jouw potentieel kunt komen maar ook de ontwikkelingsthema’s die voor jou gaan spelen in de komende tijd.

Laat jij jouw succes over aan toeval? 

Dat ik in drie jaar snel succesvol ben geworden met mijn bedrijf is geen toeval. Met de inzichten uit mijn persoonlijke Astrologisch Profiel kon ik zien waar mijn uitdagingen lagen en kon ik het uitbouwen van mijn bedrijf volledig op mijn persoonlijke ontwikkelingsweg afstemmen.

Ik werk met divine timing 😉 

Daarnaast heb ik een groot deel van mijn succes ook te danken aan goede timing. Ik pas namelijk astrologische inzichten toe op mijn marketingstrategie. Doordat ik weet wat de thema’s zijn die spelen kan ik op het juiste moment met de juiste boodschap naar buiten treden. Hierdoor heb ik snel stappen gemaakt. Daarnaast weet ik ook wanneer het tijd is om naar binnen te keren en ik rustig aan mag doen en bijvoorbeeld mag evalueren en bijschaven.

Patty heeft me wakker geschud en laten zien uit welke paden ik kan kiezen.

Ellen Smits

Onderwijs Innovator, Stichting Doejemee

Het is een soort kompas voor me geworden

Ted Maros

Trainer / Coach, Ted Maros Begeleiding In Business

Life changing. Omdat het me gemotiveerd heeft om dat wat ik te doen heb gewoon te gaan doen.

Saskia van der Storm

Coach, Storm-Kracht

Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen.

Wendy Gehoel

Internal trainer / Coach on soft skills , ASML

Ondernemers die hun unieke bijdrage kennen weten:

  • Waarom ze hier zijn
  • Precies waar ze goed in zijn
  • Hebben inzicht in hun patronen, waar deze patronen vandaan komen en hoe ze te doorbreken
  • Hoe ze kunnen doorgroeien met hun bedrijf
  • Dat ze vanzelf meer bereiken omdat ze precies weten hoe ze dat kunnen doen en wanneer ze dat moeten doen

Wil jij ook ondernemen met voorkennis? 

Tijdens dit programma ga je je helemaal afstemmen op jouw unieke bijdrage vanuit het astrologisch profiel. Je zult je helemaal gesteund en aangemoedigd voelen om precies de juiste dingen te doen met de juiste timing.

6 MAANDEN ASTROLOGISCH MENTORPROGRAMMA

INCLUSIEF MARKETING BOOST EN INSPIRATIE 

In dit programma werk ik samen met Florus Verdysseldonk. Florus is zichtbaarheidscoach en helpt ondernemers hun unieke bijdrage succesvol naar buiten te brengen door middel van concrete en praktische marketinghandvatten. Een dubbele dosis aan waarde dus!

 

Dit krijg je:

Astrologisch Ondernemers Profiel 

Het fundament van mijn aanpak is de analyse van jouw unieke Astrologisch Profiel. Het Astrologisch Profiel maakt heel helder: waar word jij gelukkig van en hoe kun je je talenten optimaal benutten? Daarnaast heb je al voor je geboorte patronen meekregen die zich herhalen in je leven totdat jij er bewust van wordt en ze doorbreekt.

De combinatie van dit alles is uniek voor ieder mens. Dit maakt dat jij jij bent. Ik gebruik je geboortedatum, plaats en tijd om een uitgebreide analyse te maken van jouw Astrologisch Profiel.

In een intensieve 1-op-1 sessie deel ik al deze inzichten met jou. Klanten zeggen over deze sessie steeds hoe ongelofelijk ze het vinden hoeveel inzicht ze krijgen en hoe scherp het voor ze wordt in deze sessie.  En omdat ik weet hoe groot de impact is en hoeveel inzichten ik geef neem ik de sessie voor je op en stuur ik je audiofile na de sessie op.

Puur Potentieel Praktisch

 

Inzicht in jouw Astrologisch Profiel en dus jouw potentieel is een geweldig fundament voor ontwikkeling. Ik merk altijd hoezeer klanten een enorme boost meekrijgen. En hoe zorg je er nu voor dat jij jouw potentieel zoveel en zo goed mogelijk inzet en ook echte veranderingen in je leven aanbrengt? Daarvoor heb ik een online trainingsprogramma ontwikkeld. Zes maanden lang ondersteun ik je om met alle inzichten uit jouw Astrologisch Profiel actief aan de slag te gaan en de verandering die je wenst blijvend te realiseren.

Astrologisch Profiel verdieping ontwikkelthema’s

Vanuit het Astrologisch Ondernemers Profiel wordt niet alleen jouw unieke bijdrage zichtbaar maar is het ook mogelijk inzicht te krijgen in de ontwikkelingsthema’s die voor jou geactiveerd worden in de komende tijd. Wat zijn de onderliggende leervragen die een antwoord willen? En hoe kun je daarin de best passende keuzes maken?

In een intensieve 1-op-1 sessie deel ik mijn analyse van jouw ontwikkelingsthema’s voor de komende zes maanden met je. We kijken samen naar de vraagstukken die in jouw leven en bedrijf spelen en hoe je mee kunt bewegen met de ontwikkelingsthema’s. Dit helpt je om te leven en ondernemen met voorkennis! Aangezien ook deze sessie zo waardevol is neem ik het weer voor je op. Je krijgt de audiofile naderhand opgestuurd.

Stargazer Academy

+ Facebookgroep

Door alle trajecten met klanten van de afgelopen jaren en het aanbieden van maandelijkse informatie over belangrijke astrologische gebeurtenissen heb ik ontdekt wat de meest eenvoudige en doeltreffende manier is om de basisbeginselen te leren. En dat is door te starten met het werken met jouw eigen persoonlijke horoscoop. Je krijgt toegang tot de online training Kick Start Your Chart! Niet zozeer om een astroloog van je te maken maar om je de mogelijkheid te geven astrologie als navigeertool voor je leven te gebruiken, ook na ons traject samen.

Astrologisch Profiel

De invloed van de maan

Eens per maand is het Nieuwe Maan. Dit is een heel krachtig moment waar we actief mee gaan werken om meer uit je leven en bedrijf te halen. Om je te helpen deze momenten maximaal te benutten krijg je van mij elke maand een kort bericht over wat de Nieuwe Maan van die maand voor jou persoonlijk betekent en waar jij je op mag richten.

Nieuwe Maan

Online afstem-moment

De eerste zes uur na de exacte Nieuwe Maan zijn het meest krachtig voor het neerzetten van intenties. Elke maand doen we dit samen in een online afstem moment. Dit helpt je om je aandacht te focussen en je intenties te bekrachtigen. Samen met andere deelnemers stemmen we ons af op de energie van de nieuwe maan en gaan we met oefeningen de aandacht focussen op de volgende stappen in je bedrijf.

MARKETING BOOST EN INSPIRATIE

Marketing strategie 

1-op-1 Sessie

Een persoonlijke marketing strategie sessie met Florus. Je mag hem alles vragen. Hij kijkt met je mee naar wat jij kunt verbeteren om je aanbod onder de aandacht te brengen zodat je net als Patty met jouw expertise zichtbaar kunt zijn. Praktische tips en inspiratie waarmee jij de volgende stap met je bedrijf kunt zetten.

Zes groepsvraag en antwoord sessie

Tijdens deze online Zoom meeting heb je de mogelijkheid om samen met andere ondernemers in te checken en je vragen te stellen over marketingstrategie en tools. Florus zal deze sessie hosten en vanuit zijn ervaring als marketingstrateeg, grafisch vormgever, videograaf en zichtbaarheidscoach zijn inzichten delen.

Online Funnel training

Je krijgt toegang tot een online trainingsomgeving met 10 video’s en 8 werkbladen waarmee je inzicht krijgt in de opzet de mailfunnel van Patty is opgezet. Met een uitgebreid flowschema laat Florus je zien hoe de mailtjes uit de funnel en pagina’s op de website met elkaar linken zodat ook jij dit in kunt zetten om je te verbinden met jouw potentiële klanten.  Je aanbod onder de aandacht brengen en tegelijkertijd een community opbouwt. Hij laat zien hoe jij je website optimaliseert zodat je van website bezoekers betalende klanten maakt. Tijdens de online groepsvraagsessie kun je Florus al je vragen stellen.

Facebookgroep

Er zal een Facebook groep worden aangemaakt voor alle ondernemers uit dit programma. Voor dagelijks contact, delen van je inzichten, voortgang en plannen, stellen van vragen en accountability!

Wij zijn Patty & Florus en dit is ons verhaal:

Enkele jaren geleden verliet Patty na meer dan 25 jaar bedrijfsleven haar toenmalig baan bij ASML om te starten als zelfstandig astrologisch coach. Een doodenge stap voor haar want ze verliet namelijk niet alleen de zekerheid van een goed betaalde baan, maar ging ook werken in een vakgebied waar enorm veel vooroordelen over bestaan. En de enige weg voor haar om het bedrijf tot een succes te maken was letterlijk “uit de kast komen”, helemaal gaan staan voor wat ze doet en daarmee heel zichtbaar worden.

Toen Florus als ZZPer startte voelde hij zich overweldigd met informatie over hoe online zichtbaar te zijn. Hij experimenteerde met veel tools en technieken zonder het gewenste resultaat. Dit was frustrerend maar toen Patty als ondernemer begon wist hij precies wat ze WEL en NIET moest doen om met haar klanten in contact te komen.

Met veelal gratis online tools creëerde hij een stabiele basis voor haar bedrijf en werd Patty snel succesvol. De autoriteit van Patty in haar vakgebied en de kennis van Florus in hoe online zichtbaar te zijn bleek een gouden combi. Florus, met een achtergrond als grafisch vormgever, begon zich te realiseren dat video een centrale rol speelt in online zichtbaarheid waarin zijn ervaring als videograaf voor bruiloften erg goed van pas kwam 🙂

BONUS

Online training: Van Bewust Dromen Naar Bewust Creëren

Laat naar de stemmetjes in je hoofd verstillen en stel je open voor nieuwe mogelijkheden. Neem de regie over je leven in handen. Jouw aandacht bepaalt hoe jij je voelt en als je je goed voelt is er veel meer mogelijk. Zo simpel is het. Deze training helpt je om bewust met je aandacht om te gaan en daarmee je leven op wonderbaarlijke wijze te veranderen.

14 video’s. Gedachten bepalen wat je kunt toelaten en zijn het begin van elke verandering die je wenst. Als je begrijpt hoe dat werkt kun je makkelijker je leven veranderen.

30 dagen affirmaties met je nieuwe overtuigingen waarmee je afstemt op succes en  in je bedrijf

10 werkbladen met oefeningen die je helpen om je mindset te focussen op groei en inzichten vanuit het astrologisch profiel

Schrijf je nu in!

ONDERNEMEN MET VOORKENNIS

Astrologisch Mentortraject en Marketing boost afgestemd op jouw divine timing en focus

6 maanden

+ BONUS: Online training Van Bewust Dromen Naar Bewust Creëren!

 

Astrologisch Mentortraject

• Astrologisch Ondernemers Profiel (1-op-1 sessie)
• Audiofile van de sessie
Puur Potentieel Praktisch (online)
• Verdieping ontwikkelthema’s voor het komend half jaar inclusief audiofile (1-op-1 sessie)
• Kick Start Your Chart (Stargazer Academy)
Elke maand (6x) een korte beschrijving  van jouw specifieke focuspunt voorafgaand aan de nieuwe maan (email)
• Elke maand (6x) een gezamenlijke online Nieuwe Maansessie om te focussen op jouw persoonlijke thema van deze nieuwe maan (via Zoom) 

Marketing boost en inspiratie

• Strategiesessie (1-op-1 sessie)
• 6x gezamenlijke online strategiesessie (via Zoom)
• Marketingfunnel training (online)
• Besloten Facebookgroep voor deelnemers van het programma

BONUS

Online training Van Bewust Dromen naar Bewust Creëren (mindset tool)

Normale prijs

€ 2995

 tot 10 Februari € 500,- korting

Lanceerprijs

€ 2500

excl. btw

In overleg betaling in termijnen mogelijk

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen. 

In overleg betaling in termijnen mogelijk

Bel me voor meer informatie
06-39777712
of mail: patty@pattypost.nl

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan een van bovenstaande pakketten. Patty Post is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inaccuraat aangeleverde geboortegegevens.

Dit zeggen eerdere klanten:

Xandra van Hooff – directeur/eigenaar GaveMensen

“Het Astrologisch Profiel en de coaching van Patty hebben ervoor gezorgd dat ik blijvende veranderingen heb aangebracht “

Wat een waardevol traject! Ik werk zelf als coach en een ander helpen met zijn of haar ontwikkeling, verborgen blokkades opheffen en de ander in hun kracht zetten lukt me prima. Maar voor en bij mezelf is het een ander verhaal! Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. De inzichten die ik heb gekregen over mijn (diepste) drijfveren, kwaliteiten en talenten die ik heb meegekregen in het huidige leven (vanuit verschillende hoeken bekeken) en de patronen die ik heb meegenomen van voor mijn geboorte, geven concrete aanknopingspunten voor acties om het leven te leiden waarvoor ik geboren ben. Hoe gaaf is dat?! Na het in kaart brengen van mijn grootste pijnpunt(en) heeft Patty me een heel duidelijk beeld gegeven van zowel het waarom alsook mijn doelen in het leven. Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen, prive alsook in mijn werk. Meer begrip en meer focus voor het te lopen pad. Mede dankzij de inzichten heb ik meer zelf acceptatie gekregen en ben ik meer in m’n kracht gaan staan! Daarbij was de verdieping van de leeromgeving met bijbehorende sessies heel waardevol: het opnieuw beluisteren van de audiofile helpt me om er bewust mee bezig te blijven en om concreet de leringen en acties te formuleren. Snappen en voelen, acties eraan vast knopen en er dan gericht mee aan de slag. Mijn grootste take-away uit het traject is dat ik vooral helemaal mezelf moet zijn met alle elementen die daarbij horen om zo uit het leven te halen wat ik het liefst ervaar. En dat heb ik ook aan de wereld te geven! Het traject heeft me een enorme boost gegeven en gezorgd dat ik blijvende veranderingen in mijn leven heb aangebracht. Wendy Gehoel

Internal trainer / Coach on soft skills ASML

“Hier kan ik mijn hele leven op door”

Het was ‘kwam, zag en overwon’ toen ik Patty ongeveer 1,5 jaar geleden ontmoette op een netwerkbijeenkomst. Met 1 zin die mij, met betrekking tot mijn sterrenbeeld, typeerde en die intens op mij resoneerde. (En dit was geen standaard zin die je overal kan vinden over mijn sterrenbeeld! ;-)) Hier wilde ik zeker meer van weten en niet veel later kreeg ik mijn astrologisch profiel in beeld gebracht door Patty. Ik heb nog nooit zoveel herkenning en verbazing ervaren, hoe duaal dat ook klinkt. Herkenning, omdat ik voelde dat het zo klopte en waar ik mij eerder niet bewust van was. Verbazing, omdat het ‘gewoon’ in de sterren staat geschreven. Wat is mijn doel in dit leven, wat is de zwaartekracht van mijn pijn punten, wat kan ik inzetten om daar aan voorbij te gaan, dat ik kan kiezen voor de groei en ‘mijn bestemmingsdoel’ ten behoeve van mijn geluk. Ook als moeder voor mijn 2 kinderen, mijn bedrijf, mijn relatie met anderen en meer. Daarbij heb ik ervaren dat Patty zich echt met mij als persoon verbonden voelde door mijn astrologisch profiel te duiden, waardoor ze precies die woorden gebruikte die voor mij werkten, situaties kon plaatsen in een ander perspectief waar ik mij eerder alleen liet verzwaren door mijn pijn punten, mooie beeldende ondersteunende verhalen eraan kon toevoegen die intens helder maakte wat bedoeld werd. Ik heb mij zo gezien gevoeld door Patty via mijn astrologisch profiel. Dus toen zij vertelde over haar plannen voor Magic in Business hoefde ik niet na te denken en daar heb ik geen spijt van. Een langer traject met nog meer verbinding, nog meer duiding, nog meer verdieping, op een hele fijne uitnodigende intense manier. Door de verbinding met Patty en alles wat zij met haar gave heeft gegeven, kan ik mij nu maximaal met mijzelf verbinden. Ik ben heel dankbaar dat Patty op mijn pad is gekomen. Ik voel mij zo gesterkt door het werken met haar, hier kan ik mijn hele leven op terugvallen.

Saskia van der Storm

Coach Storm-Kracht

“Ik ervaar nu echt steun en alle vertrouwen in mijn (ondernemers)pad”

Oh, wat hou ik ervan om mezelf steeds beter te leren kennen en te ontwikkelen als coach. In alle opleidingen en trainingen heb ik inmiddels heel wat hoeken en gaten van mijn persoonlijkheid bezocht en Patty heeft het voor elkaar gekregen om daar een geheel nieuwe dimensie aan toe te voegen, vanuit de astrologie. Dat wat er in de sterren geschreven staat heeft me verbaasd, verrast en ook in veel vraagstukken bevestigd. Patty heeft een professionele, positieve, nuchtere en directe no-nonsens aanpak en een heerlijk gevoel voor humor. Ik heb haar unieke werkwijze als trainer/coach nog beter leren kennen in het mentorprogramma ‘Magic in Business’ waarin ik mijn persoonlijk astrologisch profiel en mijn cosmic job description heb kunnen verwerken in mijn businessplan. Ongelofelijk welke bruikbare informatie voorhanden is als je kennis hebt van de dynamieken in ons heelal. Patty heeft me met haar enorme astrologische kennis en het omzetten in begrijpelijke taal en concrete handvatten, zo goed geholpen, dat ik nu echt steun ervaar en alle vertrouwen heb in het (ondernemers)pad dat ik nu gekozen heb! Gun jezelf onder kundige begeleiding van Patty een kijkje in de deze verrassende wereld en gebruik deze informatie als ondersteuning van jouw persoonlijk proces. Ik kan je garanderen dat je op een bijzondere wijze helderheid krijgt in jouw vraagstukken, want Patty reikt je altijd praktische mogelijkheden aan die je écht verder helpen. Zo ontvang je bijvoorbeeld de audiofiles van de coachsessies, waardoor je de mogelijkheid hebt om de informatie te beluisteren zo vaak je maar wilt en je stappen te evalueren, op jezelf te reflecteren en plannen bij te sturen. Ik hoor steeds weer nieuwe dingen als ik de opnames beluister. Patty, zó fijn dat onze wegen zich hebben gekruist. Ik ben je eeuwig dankbaar voor jouw bijdrage aan deze, en aan mijn, wereld! Ingrid Bijlmakers

Gretig Coaching

“Wakker schudden en zien uit welke paden ik kan kiezen”

Van jongs af aan al had ik al een fascinatie voor de zon, de maan en de sterren en voelde ik dat ze meer waren dan alleen maar wat stippen of hemellichamen in de lucht. Toen ik een bijzonder feestje mocht geven waar Patty een lezing verzorgde triggerde ze mij met haar verschijning en de manier waarop ze over de sterren sprak. Uit nieuwsgierigheid en omdat het me wel leuk leek besloot ik om een afspraak met haar te maken om te horen hoe mijn horoscoop in elkaar stak en wat er voor mij in de sterren geschreven stond. Wat een bijzondere ervaring en wat een verhelderend gesprek werd het. Patty liet niet 1 kwartje vallen maar het leek wel een fruitautomaat waar achter elkaar kwartjes uit rinkelde. Bij de uitleg van mijn horoscoop gebruikte ze precies die woorden die mij het ene, na het andere inzicht gaven. Door de praktische uitleg kon ik mijn inzichten ook vrijwel meteen in mijn dagelijkse leven toepassen. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken wat voor een impact het zou hebben. Dus toen er afgelopen zomer op facebook een oproep verscheen om deel te nemen aan een Magic in Business programma mede georganiseerd door Patty, reageerde ik vanuit mijn gevoel en zonder precies gelezen te hebben wat het precies was inhield, met ; Ja ik wil meedoen. En ondanks dat ik nog in het proces van het programma zit, kan ik niet anders zeggen dan dat het Magisch was/is. Dankjewel lieve Patty dat jij op dit moment in mijn leven met me meeloopt, me wakker schud en me laat zien uit welke paden ik kan kiezen. Ellen Smits

Onderwijs Innovator, Stichting Doejemee

“Vastgeroeste ideeën over mezelf loslaten en meer in mijn kracht komen”

Tijdens het werken met Patty vielen veel dingen op zijn plek, ik had meerdere ‘aha’ momenten en gebeurtenissen uit mijn leven tot nu toe kon ik beter plaatsen in het grotere geheel. Wat voor mij het meest waardevolle was; ten eerste de ‘terugblik’ naar het verre verleden waarmee veel van mijn huidige onzekerheden verklaard konden worden wat mij ook helpt om vastgeroeste ideeën over mezelf los te kunnen laten en meer in mijn kracht te komen. Ten tweede de richting die ik mee kreeg voor de rest van mijn leven. De manier waarop Patty werkt is naast warm en hartelijk vooral ook heel zorgzaam en respectvol. Ik zou echt iedereen wel naar Patty willen sturen! Maaike Thijssen

Vitality Manager

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12
patty@pattypost.nl
Stargazer Next Level Development
KvK 70488622
BTW NL858340240B01

Stuur me een email: