Marloes Halmans

Marloes is business coach en helpt ondernemers hun bedrijf te laten groeien door strategischer te ondernemen met behulp van intuitie en integere, authentieke marketing. Daarnaast is ze eigenaar van het loopbaancoachingburo The Happy At Work Agency waarvoor een team van coaches mensen helpt om meer focus, regie en plezier in werk te brengen.

Step Into Your Light Summit 

Ik ben benieuwd naar je reactie! Je kunt deze onder aan de pagina delen.

Wil je meer inzicht in belangrijke keerpunt in je leven?

De cycli van vier planeten weerspiegelen heel nauwkeurig die periodes in jouw leven waar je voor een belangrijke uitdaging komt te staan.

10 Reacties

 1. Joke

  Beste Patty, een interessant, duidelijk verhaal waar je naar wilt blijven luisteren. Puur, open, kwetsbaar en zo natuurlijk verhaal. Geweldig mijn complimenten voor de inzichten. Marloes denk en voelt mee, een prima coach waar je ook graag zou willen zijn. Patty super gedaan en ook super duidelijk opgenomen. Er straalde veel rust uit.

  P.S. Ik heb niet niet meer aangemeld voor het vervolg, ha ha volgens mij heb ik dat al twee keer gedaan. En ik ben heel benieuwd naar de andere gesprekken.

  Antwoord
  • Patty Post

   Bedankt lieve Joke, vandaag is het volgende gesprek met Karin Leijten aan de beurt!

   Antwoord
 2. Tanja

  Wat een fijn gesprek. Alsof ik bij jullie op de bank zat. Dank voor een mooi nieuw inzicht.
  Ik denk aan Linda’s Zomerweek, maar dan in de winter: Patty’s Winterweek 🙂
  Liefs

  Antwoord
  • Patty Post

   Wat een goed idee Tanja! ☺️

   Antwoord
 3. Minet

  Heerlijk om te kijken, jullie gesprek samen!!
  Ik vergeet het steeds weer, te vertrouwen dat alles onderdeel is van het proces. Maar herinner het me ook steeds sneller. Bedankt voor jullie reminder weer hier aan. En doen wat ‘juist’ is i.p.v. wat ‘goed’ voelt. Ook dat begin ik steeds beter te snappen, te voelen. Fijn!
  Dank jullie wel, xx

  Antwoord
  • Patty Post

   Wat een fijne reactie Minet!

   Antwoord
 4. Béatrice Boots

  Hi Patty, Ik had via Marloes al zoveel over jou gehoord. Wat een geweldig gesprek is dit van jullie samen! Ik woon momenteel in Perth, en beleef de seizoenen op zijn kop. Een heel aparte ervaring en sta hier op een hele letterlijke manier volop in het licht! Ik ben al jaren volop bezig met het proces van in mijn licht gaan staan, en ga momenteel door een flinke transformatie waar ik mijn bedrijf (nog) veel authentieker wil gaan neerzetten. Dank voor de leuke serie, en ik wil graag iets meer weten van hoe jij werkt en wat je biedt. Lieve groet, Béatrice.

  Antwoord
  • Patty Post

   He wat gaaf jouw reactie helemaal vanuit Perth Beatrice! En wat een mooi proces waar je in zit, ik stuur je ook een prive bericht. Liefs vanuit donker Eindhoven

   Antwoord
 5. Cari Elias

  Fantastisch Marloes en Patty! Alignement! Trouw blijven aan jezelf! Wat voelt waar voor mij en er vervolgens naar handelen! Open en ontvankelijk blijven en ervoor gaan! Weten dat het leven één groot feest is als je zelf de slingers hangt! Zo dankbaar dat jullie beiden in mijn leven zijn gekomen!

  Antwoord
  • Patty Post

   Geheel wederzijds lieve Cari, wat heerlijk dat jij in mijn leven bent!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This