Selecteer een pagina

Kick Start Your Chart

Ben je al aangemeld?

Door alle trajecten met klanten van de afgelopen jaren en het aanbieden van maandelijkse informatie over belangrijke astrologische gebeurtenissen heb ik ontdekt wat de meest eenvoudige en doeltreffende manier is om de basisbeginselen te leren. En dat is door te starten met het werken met jouw eigen persoonlijke horoscoop.

Zo krijg je namelijk heel direct input op astrologische gebeurtenissen die je zelf kunt voelen en ervaren. En dat is het startpunt van een mooie reis door jouw unieke schatkaart. En ik ben met heel mijn hart en met al mijn kennis en liefde voor dit vakgebied jouw reisleider!

Kick Start
your Chart

 

Wat kun je verwachten in deze training?

 

Een introductie op het fundament van de astrologie: de tekens, planeten, huizen en aspecten

Het verschil in werking tussen planeten, tekens en huizen

Het lezen van je eigen horoscooptekening

Het opzoeken van astrologische gebeurtenissen in je eigen horoscooptekening

De cyclus van de Maan en hoe deze bewust in te zetten in jouw leven 

Planeet cycli en retrograde planeten en hoe dit toe te passen

Aanpak duiding van jouw horoscoop met stappenplan

Online en in je eigen tempo leren over astrologie

De online training Kick Start your Chart van Stargazer Academy helpt jou om in je eigen tempo, waar je maar wilt, te leren over de basis van astrologie en in het bijzonder: hoe jij je eigen horoscooptekening kunt inzetten om betere keuzes op jouw pad van ontwikkeling te maken. 

Duidelijke video’s, werkbladen en instructies helpen jou de unieke schatkaart die jouw horoscoop is te duiden. Voor elk teken, planeet en huis is er een aparte video. Ook kun je overzichtelijke werkbladen per thema downloaden. Al het materiaal blijft levenslang voor jou beschikbaar zodat je er elke keer weer op terug kunt vallen. Bij deze training hoort ook een besloten Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen en /of ervaringen kunt delen. Kick Start Your Chart is een krachtig fundament als je met astrologie aan de slag wilt!

Ontdek de geheimen van jouw horoscoop

Astrologie is een heel uitgebreid vakgebied met vele elementen en nuances. Maar toch is het niet ingewikkeld. Mensen denken vaak dat het heel moeilijk is of veel tijd kost om met astrologie te kunnen werken. Maar wat ik gemerkt heb is dat astrologie heel natuurijk voelt voor mensen. De beelden en verhalen van de tekens, de planeten en de mythologie en archetypes daarachter raken een oerstuk in ons en daarom kun je er heel makkelijk mee verbinden.

 

Ook voor jou is het mogelijk om de basis van astrologie te leren en toe te passen!

Wat deelnemers zeggen over Stargazer Academy:

Bonus!

Als jij je voor Kick Start Your Chart aanmeldt krijg je een overzichtelijke tekening van jouw persoonlijke horoscoop kado. Deze tekening is met hetzelfde programma gemaakt als de voorbeeldhoroscopen in de training. Zo wordt het nog makkelijker om jouw unieke schatkaart te ontdekken en te gebruiken!
Mocht je al eens bij mij geweest zijn en je hebt al een horoscooptekening dan mag je de gegevens van een vriend of dierbare opgeven.

Kick Start  your Chart

 

Over Stargazer Academy

Stargazer Academy is ontstaan vanuit een diepe wens in mij om de prachtige kennis van astrologie over te dragen en door te geven aan anderen. Deze kennis is zo waardevol en gaat zoveel dieper dan veel traditionele vormen van coaching dat gun ik iedereen! 

Kick Start Your Chart is de eerste online training en zal begin 2018 uitgebreid worden met verdiepende trainingen waarin ook live bijeenkomsten opgenomen zijn. 

Begin meteen!

Dit is het moment om te kiezen voor de online training Kick Start Your Chart. Je leert hoe je jouw horoscooptekening, jouw unieke schatkaart, kunt lezen en gebruiken. Dit helpt jou om te weten wat de impact van astrologische gebeurtenissen voor jou persoonlijk is zodat jij betere keuzes voor jouw ontwikkeling maakt.

Online introductietraining Astrologie

 

Levenslang toegang tot de video’s met duidelijke uitleg, animaties en downloadbare werkbladen. 

Onderwerpen:
Tekens
Planeten

Huizen 

Verschil tekens, planeten en huizen.

Hoe lees je jouw horoscooptekening?

Hoe kun je astrologische gebeurtenissen opzoeken in jouw eigen tekening?

De cyclus van de Maan en de impact op jouw leven.

Planeet cycli en retrograde planeten

Aanpak duiding van je horoscoop

Online vraag & antwoordsessies (opnames achteraf ook beschikbaar)

Toegang tot de Stargazer Facebook Community

Mogelijkheid om met korting in te schrijven voor live masterclasses

 

EXTRA BONUS ALS JE JE AANMELDT:

Een overzichtelijke horoscooptekening van jouw horoscoop, of – als je al bij mij geweest bent – een tekening voor een vriend of dierbare

€95

incl. btw. 

Klik op de button om te betalen met iDEAL of Bancontact en krijg direct toegang tot de training Kick Start Your Chart!

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan deze module.

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12

patty@pattypost.nl

Stargazer Next Level Development
KvK 70488622
BTW NL858340240B01

Stuur me een email:

Share This