Dé Keerpunten in jouw leven en hoe je bewuste keuzes maakt!

Ontdek wat je te doen staat op de keerpunten in jouw leven!

  • De cycli van vier planeten weerspiegelen heel nauwkeurig die periodes in jouw leven waar je voor een belangrijke uitdaging komt te staan. Tekenen dat je op een keerpunt staat: je voelt je ongemakkelijk, de dingen lijken moeizaam te gaan, plotselinge veranderingen waar je geen grip op lijkt te krijgen.
  • Je ontvangt vijf mails met de video’s over de keerpunten in je leven.
  • Na elke video heb je de mogelijkheid vragen te stellen zodat deze uitdaging jou niet gewoon “overkomt” maar weet wat je kan doen om er zo goed mogelijk doorheen te komen.

In vier video’s laat ik zien in welke groeifase je zit.

.

OVER PATTY

Drie jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf. En niet zomaar een bedrijf! Na meer dan 25 jaar in allerlei respectabele en sociaal aanvaardbare rollen in het bedrijfsleven ging ik ineens iets doen wat voor veel mensen buiten hun belevingswereld valt: ik startte als astrologisch coach.

In het bedrijfsleven had ik gewerkt als o.a. coach, trainer, project manager en adviseur, variërend van software- tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Persoonlijke ontwikkeling en coaching was voor mij dus niet nieuw, wel dat ik astrologie ging gebruiken als tool voor groei en ontwikkeling. Vanuit mijn rollen in het bedrijfsleven werkte ik regelmatig met persoonlijkheidsinstrumenten als MBTI, DISC of Facet5.

Deze instrumenten zijn gemaakt om mensen inzicht te geven en kunnen daarmee heel helpend zijn. En toch: de uitkomst is altijd een indeling in types en voorkeuren. En dat is het bijzondere van astrologie: er is geen indeling in types want elk Astrologisch Profiel is uniek! Na 15 jaar als astroloog te hebben gewerkt, waarvan de eerste 12 in de schaduw, werd mij keer op keer duidelijk dat dit veel dieper gaat dan de gangbare en sociaal geaccepteerde tools.

Dat ik in drie jaar als ondernemer snel succesvol ben geworden met mijn bedrijf is geen toeval. Met de inzichten uit mijn astrologische profiel kon ik zien waar mijn uitdagingen lagen en kon ik de methodiek van mijn business coach volledig op mijn unieke ontwikkelingspad afstemmen.

Maar een groot deel mijn succes heb ik ook te danken aan goede timing. Ik pas namelijk astrologische inzichten toe op mijn marketingstrategie. Doordat ik weet wat de tendensen zijn kan ik op het juiste moment met de juiste boodschap naar buiten treden. Hierdoor heb ik snel stappen gemaakt. Daarnaast weet ik ook wanneer het tijd is om naar binnen te keren en ik rustig aan mag doen.

.