Selecteer een pagina

Jouw unieke roadmap voor je bedrijf en leven 

 Wat als er een unieke handleiding een roadmap voor jouw leven en bedrijf bestaat? Wat als er een shortcut zou zijn? En dan niet een shortcut die voor iedereen werkt maar die heel specifiek en uniek is voor jou en enorme diepgang heeft?  

Vanuit mijn perspectief, gebaseerd op symboliek en wetenschap, kan ik jou te laten zien hoe jij jouw capaciteiten, talenten en alles wat je te bieden hebt optimaal integreert.  En de keuzes maakt die niet alleen passen bij wie jij bent maar die ook kloppen in de tijd.

Zodat jij je niet langer bezighoudt met wat voor anderen werkt maar leeft volgens jouw roadmap en keuzes maakt op basis van wat uniek voor jou werkt en wanneer.

 

WERK MET MIJ

WAT IS JOUW UNIEKE BIJDRAGE AAN DEZE WERELD?

Een van de meest fundamentele vragen voor ons allemaal: “Waarom ben ik hier?”. De vraag die jij waarschijnlijk ook voelt, samen met het verlangen naar antwoorden; een weg. Als astrologisch coach werk ik met jouw unieke blauwdruk waarmee ik deze weg zichtbaar maak. Ik gebruik een combinatie van Evolutionaire Astrologie, psychologie en moderne coachingstechnieken. Hiermee geef ik je niet alleen de inzichten maar ook de vertaling naar hoe jij dit in je dagelijkse praktijk kan toepassen. En: hoe jij verder kunt groeien naar een gelukkig en meer vervuld leven! Je gaat hier zelf actief mee aan slag met als doel: ECHT iets veranderen en doen waarvoor je hier bent!

ASTROLOGIE EN BUSINESS COACHING

Sfeer impressie van de retraite op Schiermonnikoog als onderdeel van het programma Magic In Business samen met business coach Marloes Halmans. Wil je er volgende keer bij zijn? En ontdekken hoe jij nog meer, zonder censuur, vanuit je zielsmissie kunt ondernemen en je bedrijf in lijn kunt brengen met je “cosmic job description”? Neem dan contact met mij op!

OVER PATTY

Een aantal jaar geleden heb ik ervoor gekozen om te doen waarvoor ik hier ben. En hoe weet ik dat dit is wat ik moet doen? Omdat er geen verschil meer is tussen wie ik ben en wat ik doe. Ik weet waarom ik hier ben en ik geef mijn talent aan de wereld. Ik laat je graag zien wat jouw puurste potentieel is. Inzicht in hoe jij je pad zo effectief en efficiënt mogelijk kunt lopen. Altijd gericht op mogelijkheden en groei.

Navigeer jouw leven met astrologie!

Ongekende mogelijkheden en aanwijzingen ontdekken die jou helpen in jouw ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes? 

KLANTERVARINGEN & WERKWIJZE

GESPREKKEN MET EEN AANTAL VAN MIJN BIJZONDERE KLANTEN

In de week van de zonnewende 2018 heb ik deze inspirerende gesprekken met vijf van mijn hele bijzondere klanten gedeeld. Deze mensen brengen ieder op hun eigen manier licht in de wereld en zij vertellen hun verhaal: hoe ze dit voor zichzelf doen en hoe ze anderen hierbij helpen.

HOE ZOU HET VOELEN OM ECHT JEZELF TE ZIJN?

In Stargazer vertel ik mijn verhaal en laat ik je zien hoe ik van uit de astrologie naar potentieel en ontwikkeling kijk. Daarnaast vertellen een aantal van mijn klanten over hoe deze manier van werken hen geïnspireerd heeft om beslissingen te nemen in de richting van hun unieke ontwikkelingspad. Deze documentaire is met heel veel liefde gemaakt en met trots en dankbaarheid deel ik hem nu met de wereld….

GRATIS ASTROLOGISCHE INZICHTEN

GOED VOORBEREID AAN DE MAAND BEGINNEN?

Beweeg mee met het natuurlijke ritme van het universum. Ontvang max. 3 mails per maand met gratis astrologische updates!

DIVINE TIMING VOOR GROEI IN JE BEDRIJF

Marketingtools en technieken zijn belangrijk en als je ze in de juiste timing toepast hebben ze nóg meer impact!

Binnenkort is de lanceerkalender voor 2020 beschikbaar!

De Leap of Faith – een afgrond oversteken in twee stappen

Een onzichtbare brug die ons naar de overkant én de heilige graal brengt   Symboliek in Hollywoodfilms heeft me altijd enorm gefascineerd. In 1989 kwam de derde Indiana Jones film uit: The Last Crusade. Indiana Jones gaat op zoek naar de heilige graal en moet...

Uranus in stier: doorbraak vanuit kalmte

Astrologisch gezien zijn er zijn grote en klein(ere) gebeurtenissen. Dat Uranus in maart 2019 voor de komende zeven jaar in het teken Stier loopt valt in de categorie: GROOT.   Ik kijk naar astrologie vanuit een evolutionair oogpunt. Wat concreet inhoudt dat ik...

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12
patty@pattypost.nl

Stargazer Next Level Development
KvK 70488622
BTW NL858340240B01

Stuur me een email:

12 + 5 =

Bereikbaarheid

Mijn praktijkruimte voor individuele sessies is gelegen in de Achtse Barrier in Eindhoven en is goed bereikbaar vanaf de A2 en A50. In de wijk is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van mijn praktijk bevindt zich aan de voorkant van het huis waar je normaal een garagedeur zou verwachten.
Vanaf station Eindhoven kun je Bus 405 stop Roubaixlaan nemen. Mijn praktijk bevindt zich vervolgens op enkele minuten loopafstand.

Deel dit bericht