FAITH IN VISIBILITY

Ondernemen en zichtbaarheid: een pad van ontwikkeling!

Als je ondernemer bent, dan ben je bezig met zichtbaarheid. Want natuurlijk wil je iedereen laten zien dat jij iets unieks te bieden hebt. En toch blijkt het in de praktijk lastig.

Hoe maak je nou die verbinding met je klanten?

De tijd van jezelf aanprijzen vanuit een extern gerichte focus is allang voorbij. We zijn allemaal op zoek naar onszelf en wat we hier te doen hebben op deze aarde. En we willen ons het liefst verbinden met anderen die ons het gevoel geven dat we OK zijn, dat wij er helemaal mogen zijn, met voor- en achterkant. Dus ja, zichtbaar worden met wat je te bieden hebt vereist meer dan laten zien dat je ergens heel goed in bent.  

Wij kwamen erachter dat jezelf zichtbaar maken een weg van ontwikkeling is.
Want wat betekent zichtbaarheid?

 

Echt zichtbaar zijn betekent jezelf ECHT laten zien. Jouw binnenkant naar de buitenkant brengen, de wereld in. En dat is kwetsbaar. Want als je de wereld jezelf geeft, laat je namelijk jouw meest kwetsbare stuk zien.

Ik help ondernemers om hun bedrijf EN zichzelf te blijven ontwikkelen in de richting van hun puurste potentieel.

Iedereen heeft een uniek Astrologisch Profiel en in dit profiel wordt jouw unieke weg zichtbaar, wat jij aan de wereld te geven hebt. Het laat je niet alleen zien hoe je voorbij je patronen en in de richting van jouw potentieel kunt komen maar ook de ontwikkelingsthema’s die voor jou gaan spelen in de komende tijd.

 

MBTI, Insights,DISC, Spiral Dynamics, etc.

Maar ook de persoonlijkheidstesten die worden gebruikt in de klinische psychologie: deze instrumenten zijn gemaakt om mensen inzicht te geven maar is altijd een indeling in persoonlijkheidstypes en voorkeuren.

In mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als coach, trainer en psycholoog heb ik vele van deze instrumenten voorbij zien komen en elke keer gemerkt dat ze heel helpend en tegelijkertijd ook beperkt zijn.

En dat is het bijzondere van astrologie: er is geen indeling in type want elk Astrologisch Profiel is uniek!

We zitten in een tijdperk waarin het uitdragen van onze unieke bijdrage aan deze wereld steeds belangrijker wordt.

Het draait niet meer om iets te worden, maar te zijn wie je al bent. En dat klinkt natuurlijk logisch, maar zijn wie je werkelijk bent, met jouw unieke combinatie van talenten en vaardigheden betekent automatisch dat je ANDERS bent dan alle anderen!

Aangezien het één van onze psychologische basisbehoeften is om ons te verbinden met anderen is ANDERS zijn best eng. Want uniek zijn betekent misschien wel oordeel en daar zijn we bang voor aangezien oordeel de verbinding met anderen kan verbreken. En waarschijnlijk weet je zelf ook wel dat het meeste oordeel in jezelf zit. De ingeslikte stemmen van onze ouders, opvoeders, leraren etc. De stemmen die voorkomen dat je ECHT gaat doen wat je hier te doen hebt. En ohh wat hebben wij dat aan den lijve ondervonden!

Het schuurde, piepte en kraakte aan alle kanten toen wij de weg van ECHTE zichtbaarheid gingen.

Kun je je voorstellen dat je van jongs af aan al voelt dat je niet past in het “normale” stramien van een baan zoeken en houden en altijd maar voelt dat je iets anders te doen hebt in deze wereld? Of dat je meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven hebt gewerkt, braaf de rollen hebt ingevuld die van je verwacht werden en dan ineens naar buiten komt als astroloog? Dit zijn natuurlijk onze persoonlijke ervaringen, die wij met de nodige strubbelingen hebben doorstaan. En uiteindelijk zijn die ervaringen voor ons heel rijk geweest. Want ze hebben gemaakt dat we staan waar we nu staan. Heel dicht bij onszelf en onze unieke bijdrage aan de wereld.

Hoe zou het voelen om jouw unieke bijdrage aan deze wereld van binnenuit te delen?

Natuurlijk is er heel veel materiaal beschikbaar op het gebied van zichtbaarheid. Maar wat wij met jou willen delen is het proces en een concreet resultaat

Het proces van zichtbaarheid wat maakt dat jij, net als wij, steeds dichter bij jezelf komt en steeds meer bij JOUW unieke bijdrage. Want dat is wat jij de wereld te geven hebt. FAITH is een prachtig Engels woord wat zich niet helemaal in het Nederlands laat vangen. FAITH is een diep basisvertrouwen, overgave en de kracht van binnenuit voelen. En wij willen jou de liefdevolle en praktische inbedding geven om dat helemaal naar buiten te laten komen. Werkend vanuit jouw Astrologisch (Ondernemers) Profiel helpen we je om in dit diepe basisvertrouwen te komen. 

En de concrete opbrengst?
Een Video die Florus met jou gaat maken!

Florus komt bij je langs om een video op te nemen over wat jij doet en hoe je in het leven staat. Hij zal je helpen om jouw verhaal te vertellen door met je in gesprek te gaan. Natuurlijk stemt hij met jou van te voren af hoe we dat het beste te kunnen doen. Niet alleen zul je zo op een ontspannen manier in beeld zijn maar je ervaart in levende lijve hoe Florus omgaat met zichtbaarheid. Je zult merken dat Florus spontaan filmt en met je in gesprek is waardoor je de camera vergeet. Deze ervaring zal jou een boost geven om met vertrouwen zichtbaar te kunnen zijn.

Florus helpt ook met het delen van de video. Hij upload de video op zijn YouTube kanaal en zal deze op Facebook in een bericht delen waarin jij getagd wordt. Zo wordt zichtbaar zijn wel heel eenvoudig 🙂 Je krijgt de video natuurlijk ook toegestuurd zodat je deze via je eigen social media kanalen kunt delen. 

Een aantal voorbeelden

Wij zijn Patty & Florus en dit is ons verhaal:

Enkele jaren geleden verliet Patty na meer dan 25 jaar bedrijfsleven haar toenmalig baan bij ASML om te starten als zelfstandig astrologisch coach. Een doodenge stap voor haar want ze verliet namelijk niet alleen de zekerheid van een goed betaalde baan, maar ging ook werken in een vakgebied waar enorm veel vooroordelen over bestaan. En de enige weg voor haar om het bedrijf tot een succes te maken was letterlijk “uit de kast komen”, helemaal gaan staan voor wat ze doet en daarmee heel zichtbaar worden.

Toen Florus als ZZPer startte voelde hij zich overweldigd met informatie over hoe online zichtbaar te zijn. Hij experimenteerde met veel tools en technieken zonder het gewenste resultaat. Dit was frustrerend maar toen Patty als ondernemer begon wist hij precies wat ze WEL en NIET moest doen om met haar klanten in contact te komen.

Met veelal gratis online tools creëerde hij een stabiele basis voor haar bedrijf en werd Patty snel succesvol. De autoriteit van Patty in haar vakgebied en de kennis van Florus in hoe online zichtbaar te zijn bleek een gouden combi. Florus, met een achtergrond als grafisch vormgever, begon zich te realiseren dat video een centrale rol speelt in online zichtbaarheid waarin zijn ervaring als videograaf voor bruiloften erg goed van pas kwam 🙂

Wij hebben dit programma gemaakt voor ondernemers die hun unieke bijdrage authentiek zichtbaar willen maken.

Tijdens dit programma ga je je samen met Patty helemaal afstemmen op jouw unieke bijdrage vanuit het astrologisch profiel samen met haar kijken naar de meest passende keuzes gezien van jouw persoonlijke ontwikkelthema’s. Florus gaat een video met je opnemen waarin jij laat zien wat je te bieden hebt.

 

Dit krijg je:

Astrologisch Ondernemers Profiel 

Het fundament Patty’s aanpak is de analyse van jouw unieke Astrologisch Profiel. Het Astrologisch Profiel maakt heel helder: waar word jij gelukkig van en hoe kun je je talenten optimaal benutten? Daarnaast heb je al voor je geboorte patronen meekregen die zich herhalen in je leven totdat jij er bewust van wordt en ze doorbreekt.

De combinatie van dit alles is uniek voor ieder mens. Dit maakt dat jij jij bent. Ik gebruik je geboortedatum, plaats en tijd om een uitgebreide analyse te maken van jouw Astrologisch Profiel.

In een intensieve 1-op-1 sessie deelt Patty al deze inzichten met jou. Klanten zeggen over deze sessie steeds hoe ongelofelijk ze het vinden hoeveel inzicht ze krijgen en hoe scherp het voor ze wordt in deze sessie.  En omdat de impact van deze sessie heel groot is wordt deze opgenomen en krijg je de audiofile na de sessie opgestuurd.

Puur Potentieel Praktisch

 

Inzicht in jouw Astrologisch Profiel en dus jouw potentieel is een geweldig fundament voor ontwikkeling. Ik merk altijd hoezeer klanten een enorme boost meekrijgen. En hoe zorg je er nu voor dat jij jouw potentieel zoveel en zo goed mogelijk inzet en ook echte veranderingen in je leven aanbrengt? Daarvoor heeft Patty een online trainingsprogramma ontwikkeld. Zes maanden lang ondersteun zij je om met alle inzichten uit jouw Astrologisch Profiel actief aan de slag te gaan en de verandering die je wenst blijvend te realiseren.

Astrologisch Profiel verdieping ontwikkelthema’s

Vanuit het Astrologisch Ondernemers Profiel wordt niet alleen jouw unieke bijdrage zichtbaar maar is het ook mogelijk inzicht te krijgen in de ontwikkelingsthema’s die voor jou geactiveerd worden in de komende tijd. Wat zijn de onderliggende leervragen die een antwoord willen? En hoe kun je daarin de best passende keuzes maken?

In een tweede intensieve 1-op-1 sessie deelt Patty haar analyse van jouw ontwikkelingsthema’s voor de komende zes maanden met je. We kijken samen naar de vraagstukken die in jouw leven en bedrijf spelen en hoe je mee kunt bewegen met de ontwikkelingsthema’s. Dit helpt je om te leven en ondernemen met voorkennis! Aangezien ook deze sessie zo waardevol wordt deze opgenomen. Je krijgt de audiofile naderhand opgestuurd.

VIDEO EN ZICHTBAARHEID

Voorbereidingssessie 

Nadat je een aantal vragen hebt beantwoord over wat jij te bieden hebt en waar je mensen mee helpt ga je samen met Florus in gesprek. In deze draaiboeksessie leren jullie elkaar beter kennen maar nog veel belangrijker: je krijgt een scherper beeld van jouw doelgroep door de vragen die Florus aan te stelt. Hij zal alle informatie verzamelen die hij nodig heeft om tijdens de opname het gesprek goed te kunnen leiden. Ook wordt bepaald hoe en waar de video wordt opgenomen.

Opnamedag

De video wordt opgenomen op een lokatie naar keuze.

Video

Een video van ca 20 minuten waarin Florus met jou in gesprek is over wie je bent en wat je te bieden hebt (zie ook de voorbeelden hierboven).

Twee marketing- en strategiesessies

Omdat zichtbaar zijn niet stopt nadat Florus bij jou is geweest bieden we je ook nog twee persoonlijke marketingstrategiesessies bij dit traject waarom je Florus alles mag vragen. Hij kijkt met je mee naar wat jij kunt verbeteren om je aanbod onder de aandacht te brengen zodat je net als Patty met jouw expertise zichtbaar kunt zijn. Praktische tips en inspiratie waarmee jij de volgende stap met je bedrijf kunt zetten.

Aan het einde van het programma

– Heb je diepgaand inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt, jouw unieke bijdrage als ondernemer, vanuit het Astrologisch Profiel

– Heb je een persoonlijke video van ca. 20 minuten waarin je laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt.
– Heb je een Korte Teaser van de video.

– Heb je stappen gezet op weg naar zichtbaarheid.

– Voel je je meer op je gemak met het opnemen van video.

– Weet je welke ontwikkelingsvraagstukken er spelen voor jou in de komende periode.

 

BONUS

 

Korte teaser van de video

Een korte teaser van de video is een waardevolle aanvulling! Je kunt de teaser op je website en social media gebruiken om snel een indruk te geven van wat jij te bieden hebt. De teaser is een inleiding tot de langere video waarnaar je mensen kunt verwijzen die meer over jou willen weten.

Aan de slag met jouw Unieke Bijdrage!

Faith in Visibility

 

+ Intensieve begeleiding met als uitgangspunt jouw Astrologisch Profiel en een video waarin jij jouw unieke bijdrage deelt 

• Astrologisch Profielsessie (1-op-1 sessie) over jouw unieke bijdrage incl. audiofile
• Verdieping (1-op-1 sessie)  op ontwikkelingsvraagstukken vanuit het Astrologisch Profiel incl. audiofile 
• Puur Potentieel Praktisch online training

• Voorbereidingssessie met Florus
• Opnamedag op lokatie
• Video van ca. 20 min.
2x 1-op-1 marketingstrategiesessies met Florus


• Bonus: korte teaser van de video 

 

€2500 *
excl. btw

* buiten een straal van 100km worden reiskosten berekend

** wil je in termijnen betalen neem even contact op!

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Bel voor meer informatie

Patty Post
06-39777712
of mail: patty@pattypost.nl

Florus Verdysseldonk
06-30376178
of mail: florus@stargazeracademy.nl

* als je werkgever niet betaalt of je hebt geen eigen onderneming kun je als particulier deze kosten aftrekken als scholingskosten op je aangifte inkomstenbelasting

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan een van bovenstaande pakketten. Patty Post is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inaccuraat aangeleverde geboortegegevens.

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12
patty@pattypost.nl
Stargazer Next Level Development
KvK 70488622
BTW NL858340240B01

Stuur ons een email: