FAITH IN VISIBILITY

Met video jouw potentiële klanten helpen om te kiezen voor jou!

Als je ondernemer bent, dan ben je bezig met zichtbaarheid. Want natuurlijk wil je iedereen laten zien dat jij iets unieks te bieden hebt. En toch blijkt het in de praktijk lastig.

Want hoe maak je nou die verbinding met je klanten?

De tijd van jezelf aanprijzen vanuit een extern gerichte focus is allang voorbij. We zijn allemaal op zoek naar onszelf en wat we hier te doen hebben op deze aarde. En we willen ons het liefst verbinden met anderen die ons het gevoel geven dat we OK zijn, dat wij er helemaal mogen zijn, met voor- en achterkant. Dus ja, zichtbaar worden met wat je te bieden hebt vereist meer dan laten zien dat je ergens heel goed in bent.

Wij kwamen erachter dat jezelf zichtbaar maken een weg van ontwikkeling is.
Want wat betekent zichtbaarheid?

 

Echt zichtbaar zijn betekent jezelf ECHT laten zien. Jouw binnenkant naar de buitenkant brengen, de wereld in. En dat is kwetsbaar. Want als je de wereld jezelf geeft, laat je namelijk jouw meest kwetsbare stuk zien.

We zitten in een tijdperk waarin het uitdragen van onze unieke bijdrage aan deze wereld steeds belangrijker wordt.

Het draait niet meer om iets te worden, maar te zijn wie je al bent. En dat klinkt natuurlijk logisch, maar zijn wie je werkelijk bent, met jouw unieke combinatie van talenten en vaardigheden betekent automatisch dat je ANDERS bent dan alle anderen!

Aangezien het één van onze psychologische basisbehoeften is om ons te verbinden met anderen is ANDERS zijn best eng. Want uniek zijn betekent misschien wel oordeel en daar zijn we bang voor aangezien oordeel de verbinding met anderen kan verbreken. En waarschijnlijk weet je zelf ook wel dat het meeste oordeel in jezelf zit. De ingeslikte stemmen van onze ouders, opvoeders, leraren etc. De stemmen die voorkomen dat je ECHT gaat doen wat je hier te doen hebt. En ohh wat hebben wij dat aan den lijve ondervonden!

Het schuurde, piepte en kraakte aan alle kanten toen wij de weg van ECHTE zichtbaarheid gingen.

Kun je je voorstellen dat je van jongs af aan al voelt dat je niet past in het “normale” stramien van een baan zoeken en houden en altijd maar voelt dat je iets anders te doen hebt in deze wereld? Of dat je meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven hebt gewerkt, braaf de rollen hebt ingevuld die van je verwacht werden en dan ineens naar buiten komt als astroloog? Dit zijn natuurlijk onze persoonlijke ervaringen, die wij met de nodige strubbelingen hebben doorstaan. En uiteindelijk zijn die ervaringen voor ons heel rijk geweest. Want ze hebben gemaakt dat we staan waar we nu staan. Heel dicht bij onszelf en onze unieke bijdrage aan de wereld.

Hoe zou het voelen om jouw unieke bijdrage aan deze wereld van binnenuit te delen?

Natuurlijk is er heel veel materiaal beschikbaar op het gebied van zichtbaarheid. Maar wat wij met jou willen delen is het proces en een concreet resultaat

Het proces van zichtbaarheid wat maakt dat jij, net als wij, steeds dichter bij jezelf komt en steeds meer bij JOUW unieke bijdrage. Want dat is wat jij de wereld te geven hebt. FAITH is een prachtig Engels woord wat zich niet helemaal in het Nederlands laat vangen. FAITH is een diep basisvertrouwen, overgave en de kracht van binnenuit voelen. En wij willen jou de liefdevolle en praktische inbedding geven om dat helemaal naar buiten te laten komen.

En de concrete opbrengst? Het Videoportret dat Florus met jou gaat maken!

In dit programma staat het Videoportret dat Florus samen met jou gaat maken centraal. Dat is het doel waar we naar toe werken. We zien veel ondernemers die geen stappen zetten om zichtbaar te zijn omdat ze tijd verdoen met marketingtools of juist met grote stappen snel thuis willen zijn. Als je jouw verhaal (WHY) niet op orde hebt dan is een authentieke verbinding maken met potentiële klanten veel moeilijker. Het werken aan jouw verhaal vanuit het Astrologisch Profiel met als einddoel het maken van jouw videoportret. Dit geeft focus en de drive om je verhaal echt te leven. Dit is de basis van waaruit je alle verdere proposities doet.

Wij zijn Patty & Florus en dit is ons verhaal:

Enkele jaren geleden verliet Patty na meer dan 25 jaar bedrijfsleven haar toenmalig baan bij ASML om te starten als zelfstandig astrologisch coach. Een doodenge stap voor haar want ze verliet namelijk niet alleen de zekerheid van een goed betaalde baan, maar ging ook werken in een vakgebied waar enorm veel vooroordelen over bestaan. En de enige weg voor haar om het bedrijf tot een succes te maken was letterlijk “uit de kast komen”, helemaal gaan staan voor wat ze doet en daarmee heel zichtbaar worden.

Toen Florus als ZZPer startte voelde hij zich overweldigd met informatie over hoe online zichtbaar te zijn. Hij experimenteerde met veel tools en technieken zonder het gewenste resultaat. Dit was frustrerend maar toen Patty als ondernemer begon wist hij precies wat ze WEL en NIET moest doen om met haar klanten in contact te komen.

Met veelal gratis online tools creëerde hij een stabiele basis voor haar bedrijf en werd Patty snel succesvol. De autoriteit van Patty in haar vakgebied en de kennis van Florus in hoe online zichtbaar te zijn bleek een gouden combi. Florus, met een achtergrond als grafisch vormgever, begon zich te realiseren dat video een centrale rol speelt in online zichtbaarheid waarin zijn ervaring als videograaf voor bruiloften erg goed van pas kwam 🙂

Wij hebben dit programma gemaakt voor ondernemers die hun unieke bijdrage authentiek zichtbaar willen maken.

Wat krijg je precies?

meer informatie klik op +

Astrologisch Profiel sessie: jouw unieke bijdrage
Jouw Astrologisch Profiel (sessie live of via Zoom) geeft aanwijzingen over dat wat jij te doen hebt in deze wereld. Jouw unieke bijdrage als ondernemer die niet zozeer te maken met status of het geld wat je verdient maar veel meer resoneert met een gevoel van MISSIE. Dat je met je bedrijf bezig bent met iets wat groter is dan jijzelf. En: dat er geen verschil meer is tussen wie je bent en wat je doet. Dat magische gevoel dat jij AAN staat. Je geboortehoroscoop, jouw unieke bijdrage is de beschrijving van jouw weg, jouw reis in dit leven. Een schatkaart met aanwijzingen hoe jij die reis zo optimaal mogelijk kunt maken. Dit is een intensieve 1-op-1 sessie met Patty. Haar aanpak is een combinatie van ontwikkelingsgerichte astrologie en psychologie. Het resultaat van deze sessie is (nog meer) helderheid over jouw unieke bijdrage als ondernemer vanuit een uniek perspectief. Patty gebruikt je geboortedatum, plaats en tijd om een uitgebreide analyse te maken van jouw Astrologisch Profiel.
Online training: jouw unieke bijdrage in beeld en geluid
Hoe leg je het fundament voor jouw verhaal dat je in al jouw uitingen terug kunt laten komen? Je krijgt toegang tot de online trainingsomgeving met video’s en werkbladen waarmee je aan de slag gaat met jouw verhaal

meer informatie klik op +

Verdiepende sessie met Patty en Florus
In de sessie met Patty heb je inzicht gekregen in jouw unieke bijdrage. De opdrachten in de online training helpen je om dit te gaan vertalen naar jouw verhaal. In deze verdiepende sessie met Patty en Florus (live of via Zoom) bespreken we jouw eerste opzet en zoeken we naar aanscherping en verdieping. In deze sessie bespreken we wat jij van jezelf gaat laten zien in jouw videoportret en plannen we de vervolgstappen in.
Het delen van jouw unieke bijdrage
Je gaat zelf een proefvideo maken van jouw verhaal. Nu ben je klaar voor de volgende stap: in een live zoom meeting met de andere deelnemers deel je jouw verhaal en krijg je feedback. Ja dit is eng wij weten het. Zie het als een stok achter de deur 🙂
Soundtrack kiezen
De boodschap in jouw video wordt ondersteund door een soundtrack die je zelf uitzoekt. Je hebt ruime keuze uit onze bibliotheek met uiteenlopende genres waar muziekanten wekelijks tientallen nieuwe opnames aan toevoegen.
Draaiboeksessie
Je wordt steeds vertrouwder met je verhaal en we gaan dit vertalen (live of via Zoom) naar een draaiboek voor de opnames van de video. Tijdens de opnames mis heb belangrijk dat alles duidelijk is zodat we efficiënt gebruik kunnen maken van de tijd. We stellen de lokaties vast. De vragen die Florus aan je gaat stellen zijn duidelijk. We maken een planning zodat we tijdens de opname niet voor verassingen komen te staan.

meer informatie klik op +

Opnamedag
In deze fase komt Florus naar jou om jouw verhaal – wat je inmiddels helemaal geclaimd hebt – op te nemen. Door de sessie met Patty heb jij voor jezelf helder wat je te bieden hebt.  We gebruiken het draaiboek als handleiding. Ook heb je zelf al de “set” van je videoportret voorbereid zodat we meteen van start kunnen.
Montage
Woorden en beelden samengesmeed tot één geheel. Florus maakt een montage van ca 20 minuten en hiermee wordt jouw unieke bijdrage vertaald naar een video die je overal kunt inzetten om jezelf zichtbaar te maken. Jouw potentiële klant wordt met een professionele edit meegenomen worden in jouw verhaal.
Correctieronde
Als jouw videoportret klaar is krijg je een proefversie waarop jij jouw correctie kunt doorgeven

Aan het einde van het programma

Heb je een professionele video van ca. 20 minuten waarin je de volgende punten authentiek en helder deelt:

Jouw verhaal Jouw unieke bijdrage De transformatie die klanten bij jou ondergaan Hoe je werkt Wat je expertise is Wat het resultaat van jouw werk is

BONUS

 

Astrologisch Profiel online training om inzichten te verdiepen

Inzicht in jouw Astrologisch Profiel en dus jouw potentieel is een geweldig fundament voor ontwikkeling. Je krijgt een enorme boost mee. En hoe zorg je er nu voor dat jij jouw potentieel zoveel en zo goed mogelijk inzet en ook echte veranderingen in je leven aanbrengt? Daarvoor deze gave bonus voor je:  een online training waarin je na alle inzichten in jouw Astrologisch Profiel actief aan de slag gaat om deze inzichten ten volle in te zetten!

9 video’s waarin ik duidelijk uitleg hoe je aan de slag gaat met jouw Astrologisch Profiel
7 werkbladen met prikkelende en ontwikkelingsgerichte vragen die je helpen de inzichten te verankeren en acties te formuleren
Een trainingsprogramma wat je 6 maanden lang ondersteunt om de verandering die je wenst blijvend te realiseren

Hoe ga jij aan de slag met jouw Unieke Bijdrage?

Faith in Visibility Videoportret en Trailer

 

+ Intensieve begeleiding met als uitgangspunt jouw Astrologisch Profiel
+ Videoportret 
+ Trailer

• Astrologisch Profielsessie (1-op-1 sessie) over jouw unieke bijdrage incl. audiofile
• Toegang tot online training met video’s en werkbladen
• Verdiepende sessie Patty en Florus
• Draaiboeksessie
• Soundtrack naar keuze
• Één opnamedag op lokatie
Persoonlijk Videoportret (ca. 20 minuten inclusief 1 aanpassingsronde)
• Trailer (ca. 5 minuten) die je kunt delen als teaser

• Bonus: Online verdieping astrologisch profiel 

 

 

 

€3200 *
excl. btw

* buiten een straal van 100km worden reiskosten berekend

** wil je in termijnen betalen neem even contact op!

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Bel voor meer informatie

Patty Post 06-39777712 of mail: patty@pattypost.nl

Florus Verdysseldonk 06-30376178 of mail: florus@stargazeracademy.nl

* als je werkgever niet betaalt of je hebt geen eigen onderneming kun je als particulier deze kosten aftrekken als scholingskosten op je aangifte inkomstenbelasting

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan een van bovenstaande pakketten. Patty Post is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inaccuraat aangeleverde geboortegegevens.

Neem contact op:

Versailleslaan 13 5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12
patty@pattypost.nl
Stargazer Next Level Development KvK 70488622 BTW NL858340240B01

Stuur ons een email: