Cari Elias

Cari heeft in 2007 haar baan in het basisonderwijs opgezegd om zich volledig te richten op het geven van behandelingen en opleidingen vanuit de ThetaHealings techniek van Vianna Stibal. Cari helpt mensen bewust te worden van hun beperkende geloofsovertuigingen en de mogelijkheid om daarin verandering aan te brengen op celniveau waardoor de geschiedenis herschreven wordt en de weg voorwaarts weer openligt vanuit evenwicht, balans en harmonie!

Step Into Your Light Summit 

Ik ben benieuwd naar je reactie! Je kunt deze onder aan de pagina delen.

Wil je meer inzicht in belangrijke keerpunt in je leven?

De cycli van vier planeten weerspiegelen heel nauwkeurig die periodes in jouw leven waar je voor een belangrijke uitdaging komt te staan.

5 Reacties

 1. Lieke van der Poel

  Heel
  Fijn en “gezellig”’gesprek waarcje je zelf mee in kon leven Hetvwas ook leerzaam
  Met al die goede tips.Patty dank voor al de gesprekken super🌷🎶🎼🙏

  Antwoord
 2. Cari Elias

  Lieve Patty en Florus dank je wel voor de mogelijkheid om een onderdeel te mogen zijn van dit fantastische initiatief! Ik vond het en vind het nog steeds een hele eer! Ik raad ook iedereen aan om door jou, Patty, een geboortehoroscoop te laten maken! Ik zei als kind al tegen mijn moeder:”Mama is er ook een winkel waar ze mij kunnen vertellen wie ik ben en welke weg ik moet gaan?” en jij lieve Patty hebt mij inzicht gegeven in mijn leven! Onwijs gaaf! Mijn eigen handleiding! Zelfs ieder jaar kom ik bij jou om te weten wat ik kan verwachten van het nieuwe jaar, waardoor ik mezelf beter kan voorbereiden en het beste van het beste in mezelf naar boven kan halen!Lieve Patty dank je, dank je wel! Je bent een echte menselijke Engel op aarde!❤️

  Antwoord
  • Patty Post

   Lieve Cari, wat heerlijk om jouw woorden te lezen en wat geweldig dat jij in mijn leven bent!

   Antwoord
 3. Sandra Leenhouwers

  Wat fijn om jullie gesprek te mogen volgen. 2 bijzondere vrouwen met beide zoveel licht te geven. Dankjulliewel xxx

  Antwoord
  • Patty Post

   Wat fijn dat je gekeken hebt lieve Sandra!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *