ASTROLOGISCH PROFIEL: JOUW PUURSTE POTENTIEEL

Jouw potentieel waarmaken

Wat is jouw unieke roadmap, jouw unieke bijdrage aan deze wereld en hoe kun je jouw leiderschap pakken zodat je jouw potentieel waarmaakt?

Leiderschap nemen en je potentieel waarmaken zijn niet zomaar termen!

Je bent het namelijk aan jezelf én aan de wereld verschuldigd! Wij zijn allemaal hier om onze unieke bijdrage aan deze wereld te geven. Leiderschap en eigenaarschap nemen over ons leven en dat wat we doen in de wereld.

Vaak voelen we vanuit onze intuïtie dat er iets van ons gevraagd wordt, dat we een stap mogen zetten. En daar je leiderschap op pakken en het echt gaan doen kan uitdagend zijn. Je voelt dat het klopt maar je ziet jezelf misschien nog niet helemaal op dat volgende niveau opereren. Weten dat het de bedoeling is en tóch worden gegrepen door vragen als: “Kan ik dat wel écht?” en “Is het mogelijk voor mij?”

 

Leiderschap nemen en je potentieel waarmaken is doen wat de bedoeling is

“Wat heb ik hier te doen?”  is één van de meest fundamentele vragen en waarschijnlijk heb je deze vraag al vaak aan jezelf óf anderen gesteld. Coaching, trainingen, persoonlijkheidstesten, assessments: als je op het pad van zelfontwikkeling bent, heb je vast al veel gedaan om dichter bij jezelf en het antwoord op die fundamentele vraag te komen. 

Wat als jij zou weten wat het antwoord is? Wat jouw unieke weg is? Ik noem dat: jouw puurste potentieel. Dus dat wat er in jou zit zonder tussenkomst van allerlei belemmeringen en stemmetjes in je hoofd die zeggen: “Maar kan ik dat wel?”, “Wat zouden anderen daarvan vinden?”, etc. etc.

De contouren van jouw weg liggen als schets op een canvas over jouw leven. En het is aan ons om dit canvas verder in te kleuren, te vormen en vervolmaken. Het potentieel ligt er; het is aan jou om het te ontwikkelen en ontketenen. 

Wat als jij jouw puurste potentieel nóg bewuster gaat inzetten en waarmaken? Eindelijk voelt dat wat je doet precies de bedoeling is en dat je inzicht hebt in de patronen die je op deze weg gaat tegenkomen?

Als jij jouw puurste potentieel kent dan weet je:

  • Wat je unieke talenten en vaardigheden zijn en wat je de wereld te bieden hebt
  • Hoe je je impact en leiderschap kunt vergroten
  • Welke patronen je probeert voorbij te komen, waar deze patronen vandaan komen en hoe ze te doorbreken
  • Hoe je de volgende in jouw ontwikkeling zet en meer vervulling ervaart

De ultieme uitdaging

Ieder mens is uniek. Dat klinkt gaaf en tegelijk is het een uitdaging. Want naast de psychologische basisbehoefte aan autonomie (ervaren dat we zelf aan het stuur van ons leven zitten) en ergens competent in zijn (ervaren dat we iets goed kunnen) hebben we ook een behoefte ons te verbinden, relaties aan te gaan. Dus doen we vaak ook ons best om vooral te zijn zoals anderen zodat we “erbij horen”.

En toch zijn we bedoeld om uniek te zijn en alles wat we te bieden hebben combineren tot een unieke mix. Die unieke mix vervolgens aan de wereld geven helpt ons om een gevoel van vervulling te ervaren.

In mijn coaching maak ik gebruik van evolutionaire astrologie. Dit is een ontwikkelingsgerichte vorm van astrologie die ervan uitgaat dat we allemaal continue in ontwikkeling zijn, op een weg zijn. En dat we in een stadium zijn aangeland waarin we klaar zijn voor een volgende stap in onze evolutie.

Zo vaak in conventionele astrologie zie ik dat de duiding van de horoscoop een beschrijving van de persoonlijkheid is – alsof jij NU dezelfde bent als 15 jaar geleden of over 5 jaar. Je geboortehoroscoop, jouw unieke blauwdruk, is geen beschrijving van je persoonlijkheid, althans niet alleen maar. Jouw Astrologisch Profiel, gezien vanuit de evolutionaire astrologie is de beschrijving van jouw weg, jouw reis in dit leven. Een schatkaart met aanwijzingen hoe jij die reis zo optimaal mogelijk kunt maken. 

MBTI, Insights,DISC, Spiral Dynamics, etc.

En ook de persoonlijkheidstesten die worden gebruikt in de klinische psychologie: deze instrumenten zijn gemaakt om mensen inzicht te geven maar is altijd een indeling in persoonlijkheidstypes en voorkeuren.

In mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als coach, trainer en manager heb ik vele van deze instrumenten voorbij zien komen en elke keer gemerkt dat ze heel helpend en tegelijkertijd ook beperkt zijn.


En dat is het bijzondere van astrologie: er is geen indeling in type want 
elk Astrologisch Profiel is uniek! Het is het meest complete inzicht in wie jij werkelijk bent wat ik ken.

 Een ontmoeting met jezelf, zoals je bedoeld bent te zijn

 

Ik leen je als het ware mijn ogen om vanuit een onbelemmerd perspectief naar jezelf, jouw potentieel en richting te kijken. Een hele persoonlijke ontmoeting met jezelf dus, zoals je bedoeld bent te zijn! We verkennen samen de aanwijzingen voor groei en mogelijke volgende stappen op de weg naar zelfverwerkelijking door de vertaling te maken naar hoe jij de inzichten in je leven kan toepassen.

Bovendien leg ik een heldere link tussen jouw Astrologisch Profiel en de ontwikkelingsthema’s die in de komende tijd voor jou geactiveerd zijn.  Dit helpt je om geïnformeerde en strategische keuzes te maken en steeds dichter bij jouw puurste potentieel te komen.

“Profielanalyse tools  als MBTI, DISC en Insights plaatsen mensen in een groepje; het Astrologisch Profiel heeft een ongeziene nauwkeurigheid omdat het helemaal op jou is toegepast en de taal heel erg resoneert.”

“De grootse meerwaarde is de oneindige bruikbaarheid want je krijgt telkens opnieuw nieuwe informatie om verder en dieper te gaan en dat maakt het zo krachtig op het pad van ontwikkeling.” 

Vicky Daniels

Leiderschapscoach en Programma ontwerper, Nomads

Het Astrologisch Profiel gekoppeld aan actuele ontwikkelingsthema’s helpt je om te weten: waar je meer van mag doen, waar je mee mag stoppen en welke nieuwe koers je mag gaan varen

En je hoeft het niet alleen te doen. “Organiseer je support!”, zeg ik altijd, want WETEN wat je volgende stap betekent lang niet altijd betekent dat je em ook echt gaat zetten. Iedereen komt allerlei belemmerende patronen tegen en die kunnen in de weg staan om moedig in je leiderschap te staan en jouw potentieel te pakken. We kunnen onszelf enorm voor de gek houden, zeker als je al veel aan persoonlijkheids- en bewustzijnsontwikkeling gedaan hebt. Want ja, “het leven gaat door”, “het is nou eenmaal zo”, “ik kan daar toch niks aan veranderen”, “ik weet hoe het werkt maar…”  – de mind heeft slinkse wegen om alles precies zo te houden als het was. En zo kunnen waardevolle inzichten weer naar het onderbewuste verdwijnen.

 

En daarom werk ik langer met mijn klanten, om niet alleen de weg en al het potentieel bloot te leggen maar ook om aanmoediger en ondersteuner te zijn om de moedige weg van leiderschap pakken te blijven gaan. Het Astrologisch Profiel is het fundament en van daaruit gaan we samen verder het onderzoek aan. Wat houdt je tegen, hoe voelt het als het er wel al is, wat is er allemaal nodig nodig, welke stappen kun je nu al zetten?, etc. Naast evolutionaire astrologie gebruik ik ook instrumenten vanuit systemisch werk, transactionele analyse en NLP om een soort gesloten circuit van ontwikkeling te maken.  

“Als ik kijk naar mijn bedrijf heb ik nog meer leiderschap genomen.Ik weet nog beter wie mijn klanten zijn en hoe ik ze kan helpen. Doordat ik me bewuster ben geworden wie ik ben en wie ik wil zijn maak ik meer keuzes die helemaal passen bij mij.”

“Het gaat niet alleen om de inzichten maar ook wat je met de inzichten doet en dat maakt het hele traject waardevoller.”

Vivian van Bremen

Holistisch Business Coach, Krachtvrouwen

Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen.

Wendy Gehoel

Internal trainer / Coach on soft skills , ASML

Patty heeft me wakker geschud en laten zien uit welke paden ik kan kiezen. Ellen Smits

Onderwijs Innovator, Stichting Doejemee

Het is een soort kompas voor me geworden Ted Maros

Trainer / Coach, Ted Maros Begeleiding In Business

Life changing. Omdat het me gemotiveerd heeft om dat wat ik te doen heb gewoon te gaan doen. Saskia van der Storm

Coach, Storm-Kracht

Ik ben Patty Post

en ik maak mijn unieke potentieel waar. Dat weet ik omdat er geen verschil meer is tussen wie ik ben en wat ik doe. En dat is wel eens anders geweest! Vele jaren ben ik netjes in mijn rol als oa. coach en trainer in het bedrijfsleven gestapt maar voelde ik het verlangen om meer “mezelf” te zijn en te weten: waarom ben ik hier? Toen ik in 2004 gefascineerd raakte door de astrologie voelde ik dat dit mijn pad was. Na jarenlange studie in Nederland en Amerika ben ik begonnen met coachen op basis van evolutionaire astrologie. Aangevuld met opleidingen in Psychologie, Transactionele Analyse en NLP werk ik dagelijks met mensen en teams om nóg dichterbij hun unieke potentieel te komen en dit potentieel waar te maken door inzicht en handelen samen te brengen in concrete ontwikkelingsstappen. 

De weg naar jouw ware noorden

Natuurlijk ben ik geen waarzegster. Dat is niet waar dit werk over gaat. Dit werk gaat over de moed hebben om steeds dichter komen bij hoe je bedoeld bent te zijn. Leiderschap pakken. Ik ga je niet je toekomst voorspellen want dat zou geen recht doen aan de rijkdom van jouw bewustzijn en is bovendien een aantasting van jouw autonomie. Maar ik kan je wel waarheid geven, richting, de weg naar jouw ware noorden, zodat je gaat zien, voelen én handelen naar wat ik zie: jouw pure potentieel. 

 Ben je er klaar voor? Buckle up and enjoy the ride!

 

Aan de slag met jouw Astrologisch Profiel

Het fundament van mijn aanpak is de analyse van jouw unieke Astrologisch Profiel. Het Astrologisch Profiel maakt heel helder: waar word jij gelukkig van en hoe kun je je talenten optimaal benutten?
Ik gebruik je geboortedatum, plaats en tijd om een uitgebreide analyse te maken van jouw Astrologisch Profiel.

In een intensieve 1-op-1 sessie deel ik al deze inzichten met jou. Klanten zeggen over deze sessie steeds hoe ongelofelijk ze het vinden hoeveel inzicht ze krijgen en hoe scherp het voor ze wordt in deze sessie.  En omdat ik weet hoe groot de impact is en hoeveel inzichten ik geef neem ik de sessie voor je op en stuur ik je audiofile na de sessie op.

Als je dan al deze inzichten hebt gekregen is dit het moment waar het vaak stopt als je denkt aan astrologie. Terwijl je hier eigenlijk alleen nog maar geroken hebt aan alle mogelijkheden die het Astrologisch Profiel biedt. En daarom is het zo belangrijk dat jij ook echt aan de slag gaat met jouw Astrologisch Profiel. En  natuurlijk help ik je!  (zie hieronder)

EXTRA bij jouw Astrologisch Profiel

Online ondersteuning

Inzicht in jouw Astrologisch Profiel en dus jouw potentieel is een geweldig fundament voor ontwikkeling. Ik merk altijd hoezeer klanten een enorme boost meekrijgen. En hoe zorg je er nu voor dat jij jouw potentieel zoveel en zo goed mogelijk inzet en ook echte veranderingen in je leven aanbrengt? Na de sessie krijg je toegang tot mijn online leeromgeving Puur Potentieel Praktisch waarin je na alle inzichten in jouw Astrologisch Profiel actief aan de slag gaat om deze inzichten ten volle in te zetten! 

9 video’s waarin ik duidelijk uitleg hoe je aan de slag gaat met jouw Astrologisch Profiel
7 werkbladen met prikkelende en ontwikkelingsgerichte vragen die je helpen de inzichten te verankeren en acties te formuleren

6 maanden lang extra aanmoediging om de verandering die je wenst blijvend te realiseren

Hoe ga jij aan de slag met jouw Astrologisch Profiel?

+ Opvolgsessie na maximaal 2 maanden

Analyse van jouw Astrologisch Profiel met aanvullend een opvolgsessie binnen twee maanden waarin we samen gaan kijken naar wat jij uit jouw Astrologisch Profiel hebt gehaald en welke stappen je gaat zetten. Daarbij geef ik je praktische handvatten voor de toekomst. En een vooruitblik naar de thema’s die voor jou gaan spelen in het komend half jaar en hoe je daar goede keuzes in kunt maken.

 

• Astrologisch Profielsessie (1-op-1 sessie)
• Audiofile van de sessie
• 1 intensieve extra coachsessie inclusief korte vooruitblik op ontwikkelthema’s
• Online leeromgeving om met de inzichten aan de slag te gaan

€900
excl. btw

(€1.089 incl BTW)

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

+ Intensieve begeleiding met als uitgangspunt jouw Astrologisch Profiel

Analyse van jouw Astrologisch Profiel met aanvullend 4 intensieve coachingssessies waarin ik samen met jou op diep niveau werk met het potentieel en de valkuilen van jouw Astrologisch Profiel. Met als bonus  een online leeromgeving waarin jij zelf actief aan de slag gaat met jouw potentieel en ik je zes maanden na onze sessies blijf uitdagen om bewust bezig te blijven met jouw potentieel.

• Astrologisch Profielsessie (1-op-1 sessie)
• Audiofile van de sessie
• 4 intensieve coachingsessies inclusief een uitgebreide vooruitblik op ontwikkelthema’s
• Extra ondersteuning tussendoor
• Online leeromgeving om met de inzichten aan de slag te gaan

 

€1995
excl. btw

(€2413,95 incl BTW)

Als je op Aanmelden klikt kun je dit aanbod toevoegen aan je winkelwagen, je gegevens invullen en afrekenen.

Bel me voor meer informatie
06-39777712
of mail: patty@pattypost.nl

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan een van bovenstaande pakketten. Patty Post is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inaccuraat aangeleverde geboortegegevens.

Dit zeggen eerdere klanten:

Xandra van Hooff – directeur/eigenaar GaveMensen

“Het Astrologisch Profiel en de coaching van Patty hebben ervoor gezorgd dat ik blijvende veranderingen heb aangebracht “

Wat een waardevol traject! Ik werk zelf als coach en een ander helpen met zijn of haar ontwikkeling, verborgen blokkades opheffen en de ander in hun kracht zetten lukt me prima. Maar voor en bij mezelf is het een ander verhaal! Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. De inzichten die ik heb gekregen over mijn (diepste) drijfveren, kwaliteiten en talenten die ik heb meegekregen in het huidige leven (vanuit verschillende hoeken bekeken) en de patronen die ik heb meegenomen van voor mijn geboorte, geven concrete aanknopingspunten voor acties om het leven te leiden waarvoor ik geboren ben. Hoe gaaf is dat?! Na het in kaart brengen van mijn grootste pijnpunt(en) heeft Patty me een heel duidelijk beeld gegeven van zowel het waarom alsook mijn doelen in het leven. Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen, prive alsook in mijn werk. Meer begrip en meer focus voor het te lopen pad. Mede dankzij de inzichten heb ik meer zelf acceptatie gekregen en ben ik meer in m’n kracht gaan staan! Daarbij was de verdieping van de leeromgeving met bijbehorende sessies heel waardevol: het opnieuw beluisteren van de audiofile helpt me om er bewust mee bezig te blijven en om concreet de leringen en acties te formuleren. Snappen en voelen, acties eraan vast knopen en er dan gericht mee aan de slag. Mijn grootste take-away uit het traject is dat ik vooral helemaal mezelf moet zijn met alle elementen die daarbij horen om zo uit het leven te halen wat ik het liefst ervaar. En dat heb ik ook aan de wereld te geven! Het traject heeft me een enorme boost gegeven en gezorgd dat ik blijvende veranderingen in mijn leven heb aangebracht. Wendy Gehoel

Internal trainer / Coach on soft skills ASML

“Hier kan ik mijn hele leven op door”

Het was ‘kwam, zag en overwon’ toen ik Patty ongeveer 1,5 jaar geleden ontmoette op een netwerkbijeenkomst. Met 1 zin die mij, met betrekking tot mijn sterrenbeeld, typeerde en die intens op mij resoneerde. (En dit was geen standaard zin die je overal kan vinden over mijn sterrenbeeld! ;-)) Hier wilde ik zeker meer van weten en niet veel later kreeg ik mijn astrologisch profiel in beeld gebracht door Patty. Ik heb nog nooit zoveel herkenning en verbazing ervaren, hoe duaal dat ook klinkt. Herkenning, omdat ik voelde dat het zo klopte en waar ik mij eerder niet bewust van was. Verbazing, omdat het ‘gewoon’ in de sterren staat geschreven. Wat is mijn doel in dit leven, wat is de zwaartekracht van mijn pijn punten, wat kan ik inzetten om daar aan voorbij te gaan, dat ik kan kiezen voor de groei en ‘mijn bestemmingsdoel’ ten behoeve van mijn geluk. Ook als moeder voor mijn 2 kinderen, mijn bedrijf, mijn relatie met anderen en meer. Daarbij heb ik ervaren dat Patty zich echt met mij als persoon verbonden voelde door mijn astrologisch profiel te duiden, waardoor ze precies die woorden gebruikte die voor mij werkten, situaties kon plaatsen in een ander perspectief waar ik mij eerder alleen liet verzwaren door mijn pijn punten, mooie beeldende ondersteunende verhalen eraan kon toevoegen die intens helder maakte wat bedoeld werd. Ik heb mij zo gezien gevoeld door Patty via mijn astrologisch profiel. Dus toen zij vertelde over haar plannen voor Magic in Business hoefde ik niet na te denken en daar heb ik geen spijt van. Een langer traject met nog meer verbinding, nog meer duiding, nog meer verdieping, op een hele fijne uitnodigende intense manier. Door de verbinding met Patty en alles wat zij met haar gave heeft gegeven, kan ik mij nu maximaal met mijzelf verbinden. Ik ben heel dankbaar dat Patty op mijn pad is gekomen. Ik voel mij zo gesterkt door het werken met haar, hier kan ik mijn hele leven op terugvallen.

Saskia van der Storm

Coach Storm-Kracht

“Ik ervaar nu echt steun en alle vertrouwen in mijn (ondernemers)pad”

Oh, wat hou ik ervan om mezelf steeds beter te leren kennen en te ontwikkelen als coach. In alle opleidingen en trainingen heb ik inmiddels heel wat hoeken en gaten van mijn persoonlijkheid bezocht en Patty heeft het voor elkaar gekregen om daar een geheel nieuwe dimensie aan toe te voegen, vanuit de astrologie. Dat wat er in de sterren geschreven staat heeft me verbaasd, verrast en ook in veel vraagstukken bevestigd. Patty heeft een professionele, positieve, nuchtere en directe no-nonsens aanpak en een heerlijk gevoel voor humor. Ik heb haar unieke werkwijze als trainer/coach nog beter leren kennen in het mentorprogramma ‘Magic in Business’ waarin ik mijn persoonlijk astrologisch profiel en mijn cosmic job description heb kunnen verwerken in mijn businessplan. Ongelofelijk welke bruikbare informatie voorhanden is als je kennis hebt van de dynamieken in ons heelal. Patty heeft me met haar enorme astrologische kennis en het omzetten in begrijpelijke taal en concrete handvatten, zo goed geholpen, dat ik nu echt steun ervaar en alle vertrouwen heb in het (ondernemers)pad dat ik nu gekozen heb! Gun jezelf onder kundige begeleiding van Patty een kijkje in de deze verrassende wereld en gebruik deze informatie als ondersteuning van jouw persoonlijk proces. Ik kan je garanderen dat je op een bijzondere wijze helderheid krijgt in jouw vraagstukken, want Patty reikt je altijd praktische mogelijkheden aan die je écht verder helpen. Zo ontvang je bijvoorbeeld de audiofiles van de coachsessies, waardoor je de mogelijkheid hebt om de informatie te beluisteren zo vaak je maar wilt en je stappen te evalueren, op jezelf te reflecteren en plannen bij te sturen. Ik hoor steeds weer nieuwe dingen als ik de opnames beluister. Patty, zó fijn dat onze wegen zich hebben gekruist. Ik ben je eeuwig dankbaar voor jouw bijdrage aan deze, en aan mijn, wereld! Ingrid Bijlmakers

Gretig Coaching

“Ik heb mijn droombaan gevonden!”

Ik heb het werken met Patty als erg bijzonder en fijn ervaren. De beschrijving van mijn Astrologisch profiel was erg herkenbaar voor mij maar heeft ook nieuwe inzichten gegeven. Het ging zo gedetailleerd en uitgebreid in op mijn persoonlijkheid en de omgeving die het beste bij mij past, hoe mijn karakter in basis is, waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en wat ik uitstraal naar anderen. Wat me het meest is bijgebleven is dat ik erachter ben gekomen waar ik heel concreet energie van krijg in een baan en welke kant ik op wil. De puzzelstukjes vielen eindelijk op zijn plek! Hierdoor heb ik meer rust gekregen en kan ik me focussen op de dingen die ik echt leuk vind. Enya van den Biggelaar

HR Manager, WEB

“Meer focus in mijn bedrijf en leven”

Een feest van herkenning. Een thuiskomen waar ik zolang naar verlangd heb. Het was zo fijn om de bevestiging te krijgen dat waarvoor ik hier ben, ik ook daadwerkelijk aan het doen ben. Het heeft mij meer rust geven voor de toekomst. Ik sta bewuster in het leven en je hebt mij geholpen meer focus aan te brengen in mijn bedrijf en leven. Meer te luisteren naar mijn gevoel, mijn wensen, mijn dromen. Ik vond alle elementen geweldig, maar het stuk over de patronen is het me het meeste bijgebleven en de quote die je me hebt gegeven: When the going get’s weird, the weird turns pro. Dit is nu mijn mantra geworden en ik leer beetje bij beetje mijn inner-weirdo te omarmen. Dit is een echte must do voor iedereen. Waarom? Het is een cadeau aan jezelf. Je leert jezelf op een andere manier kennen, je krachten en uniekheid te omarmen. Een feest en herkenning, die iedereen verdient. Ik wil je gewoon even zeggen hoe dankbaar ik ben met alles wat jij voor mij hebt gedaan. Door jouw magische werk, ben ik zoveel dichter bij mezelf gekomen en leer ik dingen die ik nog niet ken. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf en de persoon die ik ben. Laat mijn weirdo energy meer tot bloei komen, sta open voor de liefde (hoe complex het ook is, maar dit is nu zoveel duidelijker door het profiel wat jij gemaakt hebt ). Ik luister naar mijn gevoel en kan gewoon zijn. Wendy van Hardeveld

Fotograaf/Onderneemster, BeYOUtiful Photography

“Heldere focus en hoe ik hiermee aan de slag kan”

Na het werken met Patty, kan ik niet anders dan datgene wat ik diep van binnen al voelde met nog meer vastberadenheid en vertrouwen vorm te geven in mijn leven. Het was alsof ik met m’n oude, wijze “ik” aan het praten was. Ik voelde me tot in de essentie gezien en begrepen. Patty bracht veel bekende inzichten samen en plaatste ze in een krachtig helder perspectief, waardoor ik nog meer diepgang kon vinden. Zowel mijn kwaliteiten als uitdagingen kwamen aan bod, als ook een heldere focus van hoe ik hiermee aan de slag kan. Al met al heel bijzonder en waardevol. Ik kijk nu nog meer uit naar wat er allemaal nog op mn pad mag komen! Een echte aanrader. Ine von Donschutz-Verbiest

Acupuncturist / Coach, www.pinklotus.nl

“Wakker schudden en zien uit welke paden ik kan kiezen”

Van jongs af aan al had ik al een fascinatie voor de zon, de maan en de sterren en voelde ik dat ze meer waren dan alleen maar wat stippen of hemellichamen in de lucht. Toen ik een bijzonder feestje mocht geven waar Patty een lezing verzorgde triggerde ze mij met haar verschijning en de manier waarop ze over de sterren sprak. Uit nieuwsgierigheid en omdat het me wel leuk leek besloot ik om een afspraak met haar te maken om te horen hoe mijn horoscoop in elkaar stak en wat er voor mij in de sterren geschreven stond. Wat een bijzondere ervaring en wat een verhelderend gesprek werd het. Patty liet niet 1 kwartje vallen maar het leek wel een fruitautomaat waar achter elkaar kwartjes uit rinkelde. Bij de uitleg van mijn horoscoop gebruikte ze precies die woorden die mij het ene, na het andere inzicht gaven. Door de praktische uitleg kon ik mijn inzichten ook vrijwel meteen in mijn dagelijkse leven toepassen. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken wat voor een impact het zou hebben. Dus toen er afgelopen zomer op facebook een oproep verscheen om deel te nemen aan een Magic in Business programma mede georganiseerd door Patty, reageerde ik vanuit mijn gevoel en zonder precies gelezen te hebben wat het precies was inhield, met ; Ja ik wil meedoen. En ondanks dat ik nog in het proces van het programma zit, kan ik niet anders zeggen dan dat het Magisch was/is. Dankjewel lieve Patty dat jij op dit moment in mijn leven met me meeloopt, me wakker schud en me laat zien uit welke paden ik kan kiezen. Ellen Smits

Onderwijs Innovator, Stichting Doejemee

“Vastgeroeste ideeën over mezelf loslaten en meer in mijn kracht komen”

Tijdens het werken met Patty vielen veel dingen op zijn plek, ik had meerdere ‘aha’ momenten en gebeurtenissen uit mijn leven tot nu toe kon ik beter plaatsen in het grotere geheel. Wat voor mij het meest waardevolle was; ten eerste de ‘terugblik’ naar het verre verleden waarmee veel van mijn huidige onzekerheden verklaard konden worden wat mij ook helpt om vastgeroeste ideeën over mezelf los te kunnen laten en meer in mijn kracht te komen. Ten tweede de richting die ik mee kreeg voor de rest van mijn leven. De manier waarop Patty werkt is naast warm en hartelijk vooral ook heel zorgzaam en respectvol. Ik zou echt iedereen wel naar Patty willen sturen! Maaike Thijssen

Vitality Manager

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12
patty@pattypost.nl
Stargazer Next Level Development
KvK 70488622
BTW NL858340240B01

Stuur me een email: