06 39777712 patty@pattypost.nl
Selecteer een pagina

Ontdek waarom je hier bent          

Wanneer weet je dat je doet wat je moet doen?

Hoe vaak heb jij je dit al niet afgevraagd? Twijfels over of je wel het leven leidt waarvoor je hier bent en onzekerheid over welke volgende stappen je kunt zetten? Het gevoel hebben dat er “meer” uit het leven te halen is dan je nu doet?

Als je weet waarom je de dingen doet die je doet, vind je een antwoord op elke vraag

Je hebt bijvoorbeeld een vraag op gebied van je werk. Je bent in een baan gerold, doet dit werk al een aantal jaar, bent een keer geswitcht van rol en nu sta je op het punt: Wil ik dit eigenlijk wel? Word ik hier echt gelukkig van?

Maar hoe kom je hier nu achter ZONDER:

 • Te blijven hangen in wat je doet tot het je het echt niet meer volhoudt
 • Er lichamelijke klachten van te krijgen
 • het gevoel te hebben dat je alles zelf uit moet zoeken
 • Het gevoel te hebben dat je alles moet opgeven
 • Te blijven zoeken zonder richting of een idee welke kant je op wil

Hoeveel coachings- of trainingsessies heb jij al gehad om de richting van je levenspad te ontdekken?

Hoe lang ben jij al bezig zonder echt stappen te zetten? Coaching, trainingen, persoonlijkheidstesten, assessments, healing. Wat heb jij allemaal al gedaan? En heb je nog steeds niet het gevoel dat je de juiste antwoorden hebt gekregen?

 

Wat als jij zou weten wat jouw puurste potentieel is? Dus dat wat er in jou zit zonder tussenkomst van allerlei stemmetjes in je hoofd die zeggen: “Maar kan ik dat wel?”, “Wat zouden anderen daarvan vinden?”, etc. etc.

 

Wat als jij zou dit puurste potentieel echt bewust gaat inzetten? Eindelijk die transformatie in jezelf laten plaatsvinden die je het gevoel van geluk en vervulling geven waar je naar hongert?

Als je weet waarom je de dingen doet die je doet, vind je een antwoord op elke vraag

Je hebt bijvoorbeeld een vraag op gebied van je werk. Je bent in een baan gerold, doet dit werk al een aantal jaar, bent een keer geswitcht van rol en nu sta je op het punt: Wil ik dit eigenlijk wel? Word ik hier echt gelukkig van?

“Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik blijvende veranderingen heb aangebracht “

 

Wat een waardevol traject! Ik werk zelf als coach en een ander helpen met zijn of haar ontwikkeling, verborgen blokkades opheffen en de ander in hun kracht zetten lukt me prima. Maar voor en bij mezelf is het een ander verhaal! Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. De inzichten die ik heb gekregen over mijn (diepste) drijfveren, kwaliteiten en talenten die ik heb meegekregen in het huidige leven (vanuit verschillende hoeken bekeken) en de patronen die ik heb meegenomen van voor mijn geboorte, geven concrete aanknopingspunten voor acties om het leven te leiden waarvoor ik geboren ben. Hoe gaaf is dat?! Na het in kaart brengen van mijn grootste pijnpunt(en) heeft Patty me een heel duidelijk beeld gegeven van zowel het waarom alsook mijn doelen in het leven. Het kennen van mijn waarom geeft me rust en zorgt ervoor dat ik makkelijker uit mijn belemmerende patronen stap. Ik snap zowel mezelf beter als ook de verschillende interacties met de mensen om me heen, prive alsook in mijn werk. Meer begrip en meer focus voor het te lopen pad. Mede dankzij de inzichten heb ik meer zelf acceptatie gekregen en ben ik meer in m’n kracht gaan staan! Daarbij was de verdieping van het werkboek met bijbehorende sessies heel waardevol: het opnieuw beluisteren van de audiofile helpt me om er bewust mee bezig te blijven en om concreet de leringen en acties te formuleren. Snappen en voelen, acties eraan vast knopen en er dan gericht mee aan de slag. Mijn grootste take-away uit het traject is dat ik vooral helemaal mezelf moet zijn met alle elementen die daarbij horen om zo uit het leven te halen wat ik het liefst ervaar. En dat heb ik ook aan de wereld te geven! Het traject heeft me een enorme boost gegeven en gezorgd dat ik blijvende veranderingen in mijn leven heb aangebracht.

Wendy Gehoel

Coach & Soft Skill Trainer, ASML

Mensen die hun puurste potentieel kennen weten het volgende:

 • ​Ze weten waarom ze hier zijn
 • Ze weten precies waar ze goed in zijn
 • Ze hebben inzicht in hun patronen, waar deze patronen vandaan komen en hoe ze te doorbreken
 • Ze weten hoe ze om kunnen gaan met elke situatie in hun privé/zakelijke leven
 • Ze bereiken vanzelf meer omdat ze precies weten hoe ze dat kunnen doen

Maar hoe merk ik dat nu en hoe weet ik dat het klopt?

Ieder mens wordt geboren met een persoonlijkheid. De persoonlijkheid is oa. opgebouwd uit deidentiteit, je meest innerlijke zelf (wat je niet zo snel aan anderen laat zien) en de manier waarop je overkomt op anderen. Daarnaast heb je al voor je geboorte patronen meekregen die zich herhalen in je leven totdat jij er bewust van wordt en ze doorbreekt. De combinatie van dit alles is uniek voor ieder mens. Dit maakt dat jij jij bent.

Ik werk met jouw unieke blauwdruk door gebruik te maken van een fusie van moderne psychologie een eeuwenoude kennis. De methode is een combinatie van Evolutionaire AstrologiePsychologische Astrologie en coachingstechnieken. Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als coach en trainer maak ik vervolgens de juiste vertaling naar hoe jij de inzichten in je dagelijkse praktijk kan toepassen. Maar ook: hoe jij verder kunt groeien naar een meer vervuld leven! En vervolgens ga je hier zelf actief mee aan slag met als doel: Transformatie!
Het maakt niet uit wanneer je begint met jouw transformatie want het is niet afhankelijk van leeftijd of achtergrond.

Wie is Patty?

Wanneer weet je dat je doet wat je moet doen? Ik weet dat omdat er geen verschil meer is tussen wie ik ben en wat ik doe. En dat is wel eens anders geweest! Vele jaren ben ik netjes in mijn rol als oa. coach en trainer in het bedrijfsleven gestapt maar voelde ik het verlangen om meer “mezelf” te zijn en te weten: waarom ben ik hier? Toen ik in 2004 gefascineerd raakte door de astrologie voelde ik dat dit mijn pad was. Nadat ik zelf een analyse had ondergaan ben ik astrologie gaan studeren en begonnen met coachen op basis van astrologie. Mensen laten zien wie ze zijn en waarom ze hier zijn. Geen stempels maar groeimogelijkheden en vertrouwen.

De transformatie van Chantal: van onzeker naar durfal

“Mijn transformatie kan ik als beste omschrijven als van onzeker naar durfal. Waarin ik in het verleden vaak onzeker werd van mezelf en alles wat er gebeurde heeft Patty me door haar expertise laten zien dat ik juist een durfal ben.”

“In mijn werk kwam ik de laatste jaren steeds dezelfde soort personen tegen waarvan ik merkte dat zij bij mij een gevoelige snaar raakten. Zij deden dat niet bewust, maar mijn reactie was dat ik hen ging ontwijken, mezelf niet meer prettig voelde in hun bijzijn. Mijn reactie zorgde ervoor dat ik me gespannen, machteloos en boos voelde. Niet werd gehoord of gezien. Ik heb me vaak afgevraagd waardoor dit kwam. Zocht ik ze op, nee en waarom gebeurde dit bij mij en waarom had ik zo’n heftige reactie? Ik probeerde van alles, maar de echte verklaring vond ik nooit.”

“Tijdens het traject liet Patty me zien wat de oorsprong is van mijn patronen. Daardoor kon in het onderscheid maken tussen hoe mijn patronen me helpen en hoe ze me belemmeren. Samen met mij kon zij me laten inzien hoe ik mijn patronen helpend kan maken en belemmerende patronen juist kon loslaten. Wat zo fijn is aan Patty is dat ze de verdieping geeft maar ook door haar ervaring als trainer in bedrijfsleven dingen heel concreet maakt zodat ik daar ook naar ga handelen. Met haar hulp heb ik hele concrete acties zelf kunnen uitwerken en doordat we vier maanden samen hebben gewerkt kon ik mijn nieuwe manier van handelen doorzetten en bestendigen. Ik heb mijn richting voor wat ik doe in de wereld helder gekregen en heb zonder de twijfel die ik voorheen voelde ook echt stappen gezet die tot een nieuwe stap hebben geleid. Het geeft me zo’n heerlijk en gerust gevoel dat ik mezelf niet continu meer afvraag of ik het wel goed doe. Ik merk dat het lijkt alsof dingen nu ineens veel makkelijker gaan, ik makkelijker met lastige situaties of tegenslagen om kan gaan, juist omdat ik mijn doel weet.”

“Waar ik me voorheen voortdurend afvroeg of ik het wel goed deed voor iedereen zet ik nu veel makkelijker stappen zonder steeds die twijfel te voelen’

Hoe gaan we samen aan de slag?

Het Transformatie Traject heeft een doorlooptijd van 4 of 12 maanden en bestaat uit diverse fasen.

Fase 1

Start 

Wat zou jij nou willen dat waar is na het traject? Hoe ziet dat eruit? Het is belangrijk om eerst vast te stellen wat jij wil veranderen in jouw leven. Wat wil je bereiken en hoe ziet het eruit als je die transformatie afgerond hebt? Vandaar dat het traject begint met een intake.

Nadat we samen jouw transformatiewens hebben vastgesteld gebruik ik je geboortedatum, plaats en tijd om een uitgebreide analyse te maken: het Astrologisch Profiel. Dit profiel zoomt in op de volgende onderdelen: persoonlijkheid, drijfveren, overtuigingen, valkuilen, ontwikkelingsmogelijkheden, talenten en vaardigheden. 

De derde sessie is de transformatiesessie. Hier ga jij de stap zetten die nodig is voor jouw transformatie en die we afgesproken hebben in de verdiepingssessie. We hebben de diepere lagen bereikt en kunnen nu heel gericht werken aan jouw transformatie. In deze sessie grijpen we terug naar de essentie van jouw Astrologisch Profiel en gebruik ik aanvullende werkvormen die alles concreet maken en zorgen voor blijvende verandering. 

Fase 2

Inzicht

Wat dit transformatie traject uniek maakt is dat het fundament het Astrologisch Profiel is. Dit is “where the magic happens”.

In al die jaren dat ik als coach en trainer heb gewerkt nooit zulke diepe transformaties gezien als toen ik met astrologie ging werken. 

Deze fase maakt heel helder: waar word jij gelukkig van en hoe kun je je talenten optimaal benutten? Ik noem dat Puur Potentieel: dat wat er in jou aanwezig is zonder alle stemmetjes in je hoofd die zeggen: “Kan ik dat wel?”, “Mag ik dat wel”, “Wat vindt mn moeder/buurman/partner etc. ervan”.
Wat heb jij nodig om de transformatie te maken waar jij nu naar verlangt? En op welke manier gaat dat dan voor jou werken?

Deze fase begint met een intensieve Astrologisch Profielsessie. Klanten zeggen over deze sessie steeds hoe ongelofelijk ze het vinden hoeveel inzicht ze krijgen en hoe scherp het voor ze wordt in deze  sessie. Ik voel me altijd weer heel nederig dat de impact van dit werk zo groot is. Omdat ik weet hoe groot de impact is en hoeveel inzichten ik geef neem ik de sessie voor je op. Daarnaast geef ik je een aantal hele concrete opdrachten mee waarmee je tussen deze sessie en de volgende aan de slag gaat.  

Fase 3

Verdieping/transformatie

Deze fase bestaat uit twee sessies.

Ik wil geen trajecten meer doen waarbij we aan de oppervlakte blijven. Daarom kom je terug voor een verdiepingssessie waarin we echt naar de essentie gaan om de echte transformatie mogelijk te maken waar jij nu naar verlangt. 

Uit ervaring met eerdere klanten weet ik dat als je nog een keer naar de audiofile luistert dat er altijd diepere lagen zijn.  Je komt voor de transformatie; daar commit ik me aan. En ik weet dat de Astrologisch Profielsessie al veel diepere lagen en patronen aan jou laat zien maar dat als je deze inzichten laat landen en terugluistert er nog veel meer verdieping is. Ik committeer me aan jouw transformatie en ik wil juist deze diepgang omdat die in zoveel andere coachingstrajecten niet bereikt wordt. Daarom gaan we in deze sessie samen opnieuw duiken in: welke transformatie wil jij bereiken? En wat zijn de manier voor jou die uit jouw Astrologisch Profiel zichtbaar worden die jou gaan helpen? En dus waar gaan we heel concreet aan werken om op die diepere laag de transformatie mogelijk te maken?

Fase 4

Bestendiging

In de afgelopen maanden ben je waanzinnig goed aan de slag geweest, na de transformatiesessie heb je geleerd hoe je het geleerde in je eigen dagelijkse leven steeds goed toepast. Het is niet alleen maar weten en inzichten; je handelt er nu ook naar. 
In deze laatste sessie zetten we de puntjes op i. Hoe zorg je voor bestendiging als we elkaar niet meer zien. In deze sessie geef ik je ook nog een astrologische vooruitblik voor het komende half jaar.  Inzicht over jouw persoonlijke uitwerking van de diverse planeetstanden en astrologische fenomenen met daarbij praktische tips hoe je hiervan gebruik kunt maken.

Intensief – Fase 5

Integratie met oa. intervisiegroep

Om jouw transformatie nog meer te bestedingen kan je er ook voor kiezen om lid te worden van een kleine groep die onder mijn begeleiding nog 8 maanden doorgaat. Onderdeel van deze fase is oa. een maandelijkse Vraag & Antwoordsessie als groep waarin ik ook de algemene astrologische tendensen van die maand toelicht. Verder iedere maand een persoonlijk check in: hoe gaat het nu met je? Hier  herinner ik je nog eens aan waarom je hier bent, wat je hebt afgesproken etc. Oftewel: ik hou je op je pad. Ik heb je alles geleerd waardoor je het zelf kan doen maar ik weet dat mensen het fijner vinden om het met mij te doen. Dus dit bied ik je graag!

In deze fase bied ik je ook nog drie extra intervisiesessiesIntervisie is een krachtige methode om jouw transformatie te bestendigen. Samen met anderen werk je gestructureerd en op eeninteractieve manier verder naar jouw puurste potentieel. Blijvende veranderingen vinden plaats in de interactie met anderen. Hoe gaaf is het om met andere gelijkgestemde mensen in hoge energie te werken! In deze kleine groepen is er ruimte voor kwetsbaarheid, feedback en verdere verdieping. Afhankelijk van de samenstelling van de groep nodig ik ook gastexperts uit die hun expertise met je delen. Denk bijvoorbeeld aan: energetisch werk, ondernemen vanuit je hart, systemisch werken, hypnose, etc. De inhoud wordt helemaal afgestemd op jouw groep! 

Welk Transformatie Traject kies jij?

Kort Traject

€545/incl. btw.
 •  maand  
 • Analyse van jouw Astrologisch Profiel inclusief werkboek en vervolggesprek na 1 maand waarin ik jouw vragen beantwoord. In dit traject is geen extra coaching opgenomen.
 • Astrologisch Profielsessie
 • Werkboek
 • Audiofile
 • Intake en 4 intensieve sessies
 • Intervisiegroep ​
 • Gastexpert trainingen
 • Maandelijkse groeps
 • Q&A sessie met astrologische tendensen
 • 8 maanden extra maandelijke persoonlijke check in

Transformatie Traject Intensief

Fase 1 t/m 5
€2250/incl. btw.
 •  12 maanden  
 • Intensief coachingstraject gebaseerd op jouw Astrologisch Profiel waarin jij op diepere lagen transformeert aangevuld met 8 maanden persoonlijke begeleiding en groepssessies
 • Astrologisch Profielsessie
 • Werkboek
 • Audiofile
 • Intake en 4 intensieve sessies
 • Intervisiegroep ​
 • Gastexpert trainingen
 • Maandelijkse groeps
 • Q&A sessie met astrologische tendensen
 • 8 maanden extra maandelijke persoonlijke check in

Bel me voor meer informatie 
06-39777712
of mail: patty@pattypost.nl

* als je werkgever niet betaalt of je hebt geen eigen onderneming kun je als particulier deze kosten aftrekken als scholingskosten op je aangifte inkomstenbelasting

Voorwaarden & disclaimer

Je aanmelding is definitief zodra je betaling ontvangen is. Door je aan te melden verklaar je te begrijpen dat Patty Post geen enkele garantie kan geven over jouw persoonlijke ontwikkeling als gevolg van je deelname aan een van bovenstaande pakketten. Patty Post is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inaccuraat aangeleverde geboortegegevens. 

Dit zeggen eerdere deelnemers over het traject:

“Ik heb mijn droombaan gevonden!”

 

Ik heb het traject met Patty als erg bijzonder en fijn ervaren. De beschrijving van mijn Astrologisch profiel was erg herkenbaar voor mij maar heeft ook nieuwe inzichten gegeven. Het ging zo gedetailleerd en uitgebreid in op mijn persoonlijkheid en de omgeving die het beste bij mij past, hoe mijn karakter in basis is, waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en wat ik uitstraal naar anderen. Wat me het meest is bijgebleven is dat ik erachter ben gekomen waar ik heel concreet energie van krijg in een baan en welke kant ik op wil. De puzzelstukjes vielen eindelijk op zijn plek! Hierdoor heb ik meer rust gekregen en kan ik me focussen op de dingen die ik echt leuk vind.

Enya van den Biggelaar

“Meer focus in mijn bedrijf en leven”

 

Een feest van herkenning. Een thuiskomen waar ik zolang naar verlangd heb. Het was zo fijn om de bevestiging te krijgen dat waarvoor ik hier ben, ik ook daadwerkelijk aan het doen ben. Het heeft mij meer rust geven voor de toekomst. Just one step at a time and c’est la vie! Ik sta bewuster in het leven en het werken met Patty heeft mij geholpen meer focus aan te brengen in mijn bedrijf en leven. Meer te luisteren naar mijn gevoel, mijn wensen, mijn dromen. Ik vond alle elementen geweldig, maar het stuk over de patronen is het me het meeste bijgebleven en de quote die je me hebt gegeven: When the going get’s weird, the weird turns pro. Dit is nu mijn mantra geworden en ik leer beetje bij beetje mijn inner-weirdo te omarmen. Dit is een echte must do voor iedereen. Waarom? Het is een cadeau aan jezelf. Je leert jezelf op een andere manier kennen, je krachten en uniekheid te omarmen. Een feest en herkenning, die iedereen verdient.

Wendy van Hardeveld

Fotograaf/Onderneemster, BeYOUtiful Photography

“Heldere focus en hoe ik hiermee aan de slag kan”

 

Na het werken met Patty, kan ik niet anders dan datgene wat ik diep van binnen al voelde met nog meer vastberadenheid en vertrouwen vorm te geven in mijn leven. Het was alsof ik met m’n oude, wijze “ik” aan het praten was. Ik voelde me tot in de essentie gezien en begrepen. Patty bracht veel bekende inzichten samen en plaatste ze in een krachtig helder perspectief, waardoor ik nog meer diepgang kon vinden. Zowel mijn kwaliteiten als uitdagingen kwamen aan bod, als ook een heldere focus van hoe ik hiermee aan de slag kan. Al met al heel bijzonder en waardevol. Ik kijk nu nog meer uit naar wat er allemaal nog op mn pad mag komen! Een echte aanrader.

Ine von Donschutz-Verbiest

Acupuncturist/coach, www.pinklotus.nl

“Vastgeroeste ideeën over mezelf loslaten en meer in mijn kracht komen”

 

Tijdens het werken met Patty vielen veel dingen op zijn plek, ik had meerdere ‘aha’ momenten en gebeurtenissen uit mijn leven tot nu toe kon ik beter plaatsen in het grotere geheel. Wat voor mij het meest waardevolle was; ten eerste de ‘terugblik’ naar het verre verleden waarmee veel van mijn huidige onzekerheden verklaard konden worden wat mij ook helpt om vastgeroeste ideeën over mezelf los te kunnen laten en meer in mijn kracht te komen. Ten tweede de richting die ik mee kreeg voor de rest van mijn leven. De manier waarop Patty werkt is naast warm en hartelijk vooral ook heel zorgzaam en respectvol. Ik zou echt iedereen wel naar Patty willen sturen!

Maaike Thijssen

Corporate Vitality Manager, ASML

Welk Transformatie Traject kies jij?

Kort Traject

€545/incl. btw.
 •  maand  
 • Analyse van jouw Astrologisch Profiel inclusief werkboek en vervolggesprek na 1 maand waarin ik jouw vragen beantwoord. In dit traject is geen extra coaching opgenomen.
 • Astrologisch Profielsessie
 • Werkboek
 • Audiofile
 • Intake en 4 intensieve sessies
 • Intervisiegroep ​
 • Gastexpert trainingen
 • Maandelijkse groeps
 • Q&A sessie met astrologische tendensen
 • 8 maanden extra maandelijke persoonlijke check in

Transformatie Traject Intensief

Fase 1 t/m 5
€2250/incl. btw.
 •  12 maanden  
 • Intensief coachingstraject gebaseerd op jouw Astrologisch Profiel waarin jij op diepere lagen transformeert aangevuld met 8 maanden persoonlijke begeleiding en groepssessies
 • Astrologisch Profielsessie
 • Werkboek
 • Audiofile
 • Intake en 4 intensieve sessies
 • Intervisiegroep ​
 • Gastexpert trainingen
 • Maandelijkse groeps
 • Q&A sessie met astrologische tendensen
 • 8 maanden extra maandelijke persoonlijke check in

Neem contact op:

Versailleslaan 13
5627 LV Eindhoven

+31 (0)6 39 7777 12

patty@pattypost.nl

KvK 64861627
BTW NL142438297B02

Stuur me een email:

Powered by WishList Member - Membership Software